Destiny 2 - nagy az érdeklődés a Witch Queen iránt

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 3.
  • Biznisz
Link másolása
A hónap második felében rajtol el a Destiny 2 következő kiegészítője, a The Witch Queen, ami a Bungie állítása szerint a játék legtöbbször előrendelt kiegészítője lesz. A bejelentés mellé egy friss videót is kaptunk a kraftolásról és a fegyverekről.

A Bungie-nál minden bizonnyal nagy a boldogság manapság, hiszen amellett, hogy sikerrel zárult a Sonyval kötött megállapodásuk, a Destiny 2 legújabb kiegészítője is szédítően sikeresnek ígérkezik. Legalábbis az előrendelések alakulásának fényében kijelenthető, hogy nagy az érdeklődés, ugyanis a stúdió beszámolója szerint már több mint egymillióan jegyeztették elő a bővítményt.

A bejelentés mellé érkezett egy új előzetes is, ami bemutatja, hogyan működik majd a kraftolás, illetve milyen Exotic fegyverekkel indulhatunk csatába.

A Destiny 2: The Witch Queen egyébként bemutatja nekünk Savathûn, a boszorkánykirálynő birodalmát, akinek a palotáját és az azt övező mocsárvidéket is felfedezhetjük majd magunknak. Az új helyszín mellett egy raidet is hoz magával a kiegészítő, ami lehetővé teszi ezenkívül, hogy kraftoljunk magunknak fegyvereket, és bemutatkozik a közelharcra használható Glaive is. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...