Gran Turismo 5 - az első információk képekkel

  • Írta: fojesz
  • 2007. május 29.
  • Hír
Link másolása
A francia Joy-Pad magazin közölte le az első információkat az ötödik Gran Turismo-ról: az első információkért és a scannekért olvassatok tovább!
A francia Joy-Pad magazin közölte le az első információkat az ötödik Gran Turismo-ról: az első információkért és a scannekért olvassatok tovább!



A rövid cikkből és az interjúból kiderül, hogy a Gran Turismo 5 a negyedik rész mindegyik pályáját és járgányát tartalmazni fogja, továbbá az új városi pályák mellett megjelenés utáni extra letölthető versenyekre, kiegészítésekre is számíthatunk.

Négy különféle kameranézet gondoskodik a tökéletes hangulatról, valamint az, hogy természetesen a járgányok sérülni fognak: az összes Ferrari-autó (beleértve a Forma 1-es dögök is) ripityára törhetőek. A 12-20 fős multiplayer versenyek mellett a dinamikus időjárási effektek miatt vagyunk igazán kíváncsiak, hogy vajh a Sony üdvöskéje vagy a Project Gotham Racing 4-ben sikerül jobban utóbi megvalósítása.
9.
9.
VID993HUN
Én most próbáltam ki a FM2 (teljes verzió) nagyon jó játék, jót csalódtam benne. A GT sorozatnak csak egy a hibája: egy idő után unalmas. A forzában egy csomó dologgal el lehet szórakozni (nem az autó beálítására gondolok mert azt a GT-ben is lehetett bőven)A forzában rendesen versenyezni kell a győzelemért...
8.
8.
X PS3 Rics X
Forza 2-őt kerezdbe megfogja enni....
7.
7.
TexMex 01
Egyet azért ne feledjünk, jövő ilyenkor fog megjelenni és addíg még nagyon sok idő van. Sajna a SONY így nehezen tud megfelelő példányszámban konzolt eladni, és a fejlesztők nem biztos hogy sokáig várnak a PS3-ra. Kevés gép, kevés játékeladás=nem éri meg fejleszteni!!! Örüljünk ha jövő ilyenkor még lesz gép egyáltalán.
6.
6.
Guppi
Kb annyi esélye van mint hogy kiadják ps3-ra a halo3-at.
5.
5.
Pukhi-zik
mekkora hype képek ezek te jo ég.Unalmas már,na ne mondják már h egy rendes fotot nem tudnának passzolni a netre,csak iylen távoli fost..
4.
4.
t.roli
Ha van játék ami soha nem lesz Xboxon az a Grand Turismo. Mivel a Sony csinálja, és annyi pénz van ebben a játékban, amennyit még Gyurcsány Ferenc papíron sem látott...
3.
3.
naval
kár szépíteni,ütni fog!
2.
2.
air 2
A Gran Turismo-ban még nem csalódtunk.Minőségi darab mind.Csak mire nekem PS3-mam lesz,addígra a Gran Turismo 8-ról nézzük az infót.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...