Ingyen játék a Radeon-tulajdonosoknak

  • Írta: fojesz
  • 2007. május 31.
  • Bejelentés
Link másolása
A Valve és az AMD új akciója szerint ingyen juthat hozzá bizonyos játékokhoz bármely játékos - a feltétel annyi, hogy ATi Radeon videókártyával kell rendelkeznie.
A Valve és az AMD új akciója szerint ingyen juthat hozzá bizonyos játékokhoz bármely játékos - a feltétel annyi, hogy ATi Radeon videókártyával kell rendelkeznie.



Amennyiben azon felhasználók közé tartozol, akik számítógépében valamilyen Radeon-kártya gondoskodik a képi megjelenítésről, ne habozz felkeresni a Steam-et, ahol ingyenesen elérhetővé vált számodra a Half-Life 2: Lost Coast és a Half-Life 2: Deathmatch - ezek eleddig kizárólag a Half-Life 2 megvásárlása után voltak letölthetőek.

A két cég továbbá bejelentette: az újonnan érkező Radeon HD 2900 XT-be beruházók ajándékba kapják majd a nem régen törölt Half-Life 2: Black Box-ot, mely a Half-Life 2: Episode Two-t, a Team Fortress második részét és a Portal névre hallgató produktumot tartalmazta volna egy csomagban.
31.
31.
nameless
hé srácok, nem tudjátok, h hogyan kell belőni a hl2:dm-et? van egy haver, aki leszedte a steamet(ati kártyája van) és ha rámegy a hl2:dm-re akkor bankkártya számot kér, nem pedig vga-t :D

na szal, hogy kell belőni a cuccot, arra lennék kíváncsi.. =)
30.
30.
Carbon
28: Hát x800 nem nagy cucc azt remélem tudod, főleg nem Carbonhoz. Hát... nekem x1600 PRO van de az biztos h a következő kártyám nVidia lesz. Az új kártyájuk után már nem hiszem h túl nagy sikerük lesz. Szerintem nem tett jót se az AMD-nek, se az ATi-nak ez a közös cucc, AMD is elég szarul áll és az ATi is. Sokkal jobbnak kellene lennie az új kártyájuknak mind amilyen lett. Ez az ingyen játék dolog pedig ok, de nekem erről csak az jön le h szarban vannak, és ilyen dolgokkal próbálják eladni a kártyájukat.
29.
29.
nameless
és már egyébként is megvan a HL2... :D
28.
28.
nameless
hát én maradok az Nvidia-nál..egyszer haveromnál feltettem a Carbont(mellesleg neki ati x800-a van) és amikor elindítottuk, akkor nem lehetett bekapcsolni a motion blur/anti aliasing opciót...ez nekem hatalmas csalódás volt, szal nekem megfelelnek az nvidia kártyák..először volt egy fx5200-asunk, aztán egy 6600 GT, most meg van 2 db 7600 GS...és tökéletesen működnek...
27.
27.
pstomi
Inno3D-t veszel akkor kapsz hozzá csomo szoftvert. de vannak olyan gyűártok akik pl: 25 000 FT!-vel olcosbban adják el ugyanazt a video kártyát de nem adnak semmi extrat hozzá.
26.
26.
fojesz
De gyártófüggő. Viszont gondolom, az ATI felülbírálhat mindent. Ha azt mondja, hogy mindenki adjon HL-t a játék mellé, mindegyik adni fog.
25.
25.
szutsroland
ez nem inkább gyártófüggő? nekem még anno az MSI NX6600 Diamondomhoz adtak egy Riddicket, de a többi gyártó nemhiszem h adta hozzá..
24.
24.
Pondacsöki
Jah, úgytűnik mégsem! Megoldódott valahogyan... :D
22.
22.
Pondacsöki
Nem megy át! A Newell után töröljétek ki a -t!
21.
21.
Pondacsöki
Érdekes, Gabe Newell ahol tudja, szidja az nVidia megoldásait és a játékjaihoz csakis ATi kártyákat javasol és törekszik a minél szorosabb együttműködésre... Ilyen volt a PS3-ról tett véleménye is, miszerint az egy rakás semmi a Wii-hez képest(A Wii ATi magra míg a PS3 G70-es magra épül...). A legérdekesebb mégis az alábbi linken olvasható: http://developer.valvesoftware.com/wiki/Gabe_Newell's_PC
:D No comment...
20.
20.
Gyurk
GeForce-nál volt ilyen. Ott a 7900-as vagy 7950-es szériánál, vettél egy VGA-t és adták hozzá a Call of Duty 2-őt. Asus 7600GT-nél pedig Peter Jackson's King Kong című játékot adták.
19.
19.
Csacso
bezeg a Gforce nem csinál ilyen kedvezményt. nekem egy gforce 7300 Gtsem vsn
18.
18.
hetkoznap
Mivel én márkahű emberke vagyok ezért én maradok az ATI-nál,ha rosszabb is lesz az Nvidiánál,akkor is.

És ennek az "akciónak" meg különösen örülök.
17.
17.
nicknamemd
Teljesmértékben igaza van bitbandita-nak.

Amit meg Laharl mutatott az nagyon meglepett... érdekes pedig tagadhatatlanul jobb specifikációi vannak a HD 2900-nak. Valszeg télleg a driverrel lesz a baki ha meg nem akkor az ATI-nál nagyon elcsesztek valamit... Astron azért a DX9-es játékoknál is kell valami különbséget látni szóval összehasonlításra ugyanúgy alkalmasak de a "közéletben" is használható információk télleg csak a DX10-es játékok után lesznek.
16.
16.
bitbandita
Astronnak teljesen igaza van. Egyébként meg szerintem utána se lesz semmi értelme a vitának. Annyival egyik sem jobb a másiknál. Ha meg igen, akkor meg azért. Az ilyen "akár mit csinál az ATI maradok az NVidiánál" (vagy pont a fordítottja) kijelentések meg a legértelmetlenebb hozzáállást tükrözik. Most ATI kártyám van és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Ahogy meg voltam elégedve az azelőtti kártyámmal is, ami meg NVidia volt. Sz*rok rá ki gyártja, nálam az ár-teljesítmény arány ami számít, vagy ha annyira fussa rá akkor csak a teljesítmény. Ki nem állhatom az elfogult, szemellenzős embereket!
15.
15.
Astron
A fent említett cucc itt érhető el:



http://www.steampowered.com/ati_offer1a/


A 2900 vs. 8800 vitának értelme nincs amíg az UT3 és a Crysis nem jelenik meg. Fölösleges DX9-es eredményeket nézegetni.



Astron
14.
14.
DMY13
Kár hogy számomra érdekes játékokat nem tettek ingyenesé ATI felhasználóknak
13.
13.
szasza666
Inkább valaki írja már meg hogy hogyan lehet hozzájutni a Half-Life 2: Deathmatch-hez!



letöltöttem a Steam-et, feltelpítettem és csináltam account-ot. de nem találok még csak utalást sem ilyen "akcióra". hol van ez vagy mit kell csinálni pls help me !!
12.
12.
Ati898
Laharl ez az eredmény igen csak durva!!!!

maradok az Nvidiánál akár mit csinál az ATI :D
11.
11.
Laharl
nicknamemd inden rosszindulat nélkül de el kell keserítenem téged.



Olvasd el ezt: http://www.cybergen.hu/?q=node/1019


Ja egyébként Ati-m van. De amúgy nekem tök mindegy mert úgysem a Számítógépen játszom.
10.
10.
Utys
Egyik gépemben ATi, másikban nVidia, harmadikban Intel VGA van....na most akkor? :D
9.
9.
sosyname
Genesis: "Nevetséges kezdeményezés. Nem tudnak eladni elég kártyát." egyetértek ezzel.
8.
8.
nicknamemd
most utánanéztem az új atinak nagyon belehúztak a srácok: csúcskategóriákban majdhogynem egy másfélszer olyan jó GPU-t csináltak mint az nvidia (ATI Radeon HD 2900 vs. GeForce 8800 Ultra)

Itt a bizonyíték:

http://ati.amd.com/products/radeonhd2900/specs.html
http://www.nvidia.com/page/8800_tech_specs.html
7.
7.
rastomi
Bocsi de nekem atim (Sapphire X1650 pro)van de nem tudom hogyan lehet ezekhez ingyen hozzájutni a steamen kerezstül. Tudna vki segíteni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...