A Ubisoft bejelentette az első blokklánc-játékát

  • Írta: zoenn
  • 2023. június 30.
  • Bejelentés
Link másolása
A francia kiadó Champions Tactics: Grimoria Chronicles címmel leplezte le első Web3-as játékát, amely az Oasys blokkláncon jelenik meg. Műfaját tekintve egy "PvP-re épülő, kísérleti taktikai RPG-ről" van szó. Hú, de izgi!

A Ubisoft szerint a Champions Tactics: Grimoria Chronicles egy PvP-re épülő, taktikai szerepjáték lesz, bár kísérleti anyagként tekint rá, és jelenleg csak PC-re készül. Alább megtekinthető az első trailer, ami nem árul sokat el róla.

Aki nem tudná, az Oasys egy blokklánc, amit 2022 februárjában hoztak létre, és olyan játékkiadó támogatja, mint a Bandai Namco, a Sega, a Ubisoft és a Square Enix. A játékok speciális blokkláncként kerülnek forgalomba.

Nem árt megjegyezni, hogy a Ubisoft eddig nem járt sikerrel a korábbi blokklánc-kísérleteivel. Az NFT Quartz platformot a francia informatikai szakszervezet is bírálta, miközben speciális Ghost Recon Breakpoint NFT-ket adtak a játék fejlesztőinek, nem pedig pénzbeli juttatásokat.

Szeptemberben viszont a Ubisoft vezérigazgatója elmondta, hogy a vállalat vizsgálja a Web3 összes képességét, nem mondtak le róla.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...