GC 2023: Újra megmutatta magát a Crimson Desert

  • Írta: szlav
  • 2023. augusztus 22.
  • Videó
Link másolása
Gyakorlatilag három éve nem láttunk semmi érdemit a Pearl Abyss akció-szerepjátékából, ez azonban ma este megváltozott. A Crimson Desert játékmechanikáit végigzongorázó előzetes elég ütősre sikerült.

Hosszas hallgatás után végre újra színpadra került a Crimson Desert. A Black Desert Online fejlesztői egy lélegzetelállító egyjátékos szerepjátékot álmodtak meg, a látottak alapján pedig ebben a világban mindent is lehet majd csinálni! A főhősünk léghajón utazik, lovat tör be, árnyékszörnyként repül és DaVinci-tankkal küzd, párbajozik, lovagol, kutyát és cicát simogat és még egy hatalmas vasgólemmel is összeakasztja a bajszát.

A hatalmas szabadságot ígérő, nyílt világú játék platformjairól és a hozzávetőleges megjelenési dátumról továbbra sem nyilatkozott a koreai stúdió, azt azonban mégiscsak jó látni, hogy szépen alakul a játék.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...