GC 2023: Arab nyelvű trailert kapott az Assassin's Creed: Mirage

  • Írta: pandaril
  • 2023. augusztus 22.
  • Videó
Link másolása
Basim narrálja végig a trailert, amiben újra megcsodálhatjuk Bagdad városát és élvezhetjük a közel-keleti hangulatot. Szerencsére, már nem kell olyan sokat várni rá.

Azt már tudtuk, hogy az egy héttel hamarabb érkező Assassin's Creed: Mirage teljes arab nyelvű szinkront fog kapni, hogy még autentikusabb élményt biztosítson az erre vágyóknak, ahogy azt is sejthettük, hogy a kisebb játéktér azt is jelenti majd, hogy a grafikusok apait-anyait beleadnak majd a város látképébe és részleteibe. A friss trailer alapján nem lesz okunk panaszra egyáltalán!

Basim motivációi és belső vívódásai mellett természetesen Bagdad városán, annak lakóin és hétköznapi tárgyain van a hangsúly az előzetesben. Basim kalandját már előrendelhetjük, október 5-től pedig már játszhatjuk is PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...