Beköszönt az ünnepi szezon a Vampire Survivors-ben

  • Írta: osan
  • 2023. október 21.
  • Videó
Link másolása
A Poncle csapata már októberben beizzítja a karácsonyi díszeket, hiszen a Whiteout frissítéssel nem a várt halloweeni borzongás, hanem a havas tundrák érkeznek meg a játékba. A nagy üzletláncok után szabadon, ők is elkezdték idő előtt karácsonyi hangulatra buzdítani a jónépet.

Videó formájában érkezett a bejelentés, hogy a legújabb Whiteout frissítés azon kívül, hogy ingyenes, temérdek extrával is ellátja a rajongókat. A játék fejlesztőitől már megszokott humorban kommunikáló videóból nem derül ki, hogy milyen újdonságok is várnak ránk, csak az, hogy minden platformon – amin a játék megjelent – már elérhető a frissítés, kivéve Nintendo Switch-en, amire még egy kicsit várnunk kell.

A Steamen található fejlesztői posztból viszont kiderül, hogy 6 új trófea, 1 új bónusz pálya, 2 ereklye, 1 fegyver és annak evolúciója, illetve 1 új karakter is bekerül a játék így is impozáns repertoárjába.

Azt még nem tudni, hogy Nintendo Switch-re mikor lesz elérhető a frissítés, reméljük minél hamarabb! Titeket sikerült visszacsábítania a játéknak az új frissítésével?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...