Devil May Cry, Exploding Kittens és egyéb őrültségek a Netflix Geeked Week palettáján

  • Írta: szlav
  • 2023. november 12.
  • Cooltúra
Link másolása
A 2023-as Geeked Week rengeteg finomságot hozott a magunkfajtának. Örülhetnek nemcsak a Devil May Cry vagy a Sonic, de a Supernatural és az Exploding Kittens rajongói is!

Nem aprózta el az idei kockaparádét a Netflix: bemutatkozott a Terminator-anime és az előfizetéses csomagba érkező prémium videojátékok mellett számos olyan készülő projektet is bemutattak, amely különlegesen izgalmas lehet a geek-beállítottságú közönségnek. Ahogy a mobiljátékokbál tettük, úgy a filmek és sorozatok terén is összeszedtük a friss látnivalókat, csapjunk is bele!

Devil May Cry

Adi Shankar a kulisszák mögé vezet bennünket a kétperces featurette-ben. A Netflix, a Capcom és a Studio Mir közös produkciója valamikor jövőre lát napvilágot, mi pedig alig várjuk már a premiert.

Exploding Kittens

Az elborult kártyajáték jövőre saját animációs sorozatot kap, a főszerepet pedig Tom Ellis kapta, aki maga Isten lesz, egy szakállas cica testébe ragadva. Éppen akkora elmebetegség lesz az egész, mint amire számítanánk egy Exploding Kittens-sorozattól.

Damsel

A Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown főszereplésével érkezik a Netflix új fantasy-thrillere, a Damsel. Az első teaser máris megérkezett, a teljes premierre pedig valamikor 2024-ben számíthatunk.

Dead Boy Detectives

Új sorozattal bővül a Sandman-univerzum: bemutatkozott a Dead Boy Detectives! Az első előzetes mellé egy hónapra belőtt premierdátum is érkezett: jövő áprilisban számíthatunk a széria debütálására.

Sonic Prime

Olyannyira sikeres lett a Netflix saját Sonic-sorozata, hogy jövőre már a harmadik évadot várhatjuk. Az új epizódok egyikéből láthatunk most egy kétperces klipet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...