TGA 2023: Bemutatkozott a Monster Hunter Wilds

  • Írta: sirdani
  • 2023. december 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A The Game Awards vége felé, mondhatni amolyan kötelező nagy durranásként megvillantották a Monster Hunter-franchise következő epizódját is, melynek érkezésére 2025-ben számíthatunk.

Magáról a játékról pedig meglehetősen kevés infó látott napvilágot a trailerből. A fejlesztők elmondása szerint rengeteg új fajjal találkozhatunk majd a játékban, ahol kiemelkedően nagy hangsúlyt fektetnek a lények összetett viselkedésére: az állatok nemcsak minden eddiginél nagyobb csordákban lesznek képesek élni, de az ígéretek szerint a játékost körülölelő ökoszisztéma is egy teljesen új szintre fog lépni.

Mondjuk a minden eddiginél aprólékosabb részletek a trailer alapján lehet, hogy nem a hitboxok kapcsán fognak jelentkezni… de akárhogy is legyen, mi már nagyon várjuk az új epizódot! És ezzel valószínűleg nem vagyunk egyedül, hiszen a széria legutóbbi, Rise alcímmel érkező epizódja több mint 13,6 millió példányban kelt el, rálicitálva ezzel az Iceborne 10 milliós eredményére.

A Monster Hunter Wilds valamikor 2025-ben fog érkezni előre láthatólag PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re. További információkra pedig 2024 vége felé számíthatunk majd.   

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...