Egész évben frissül majd a Rust

Link másolása
Rögtön az első ilyen frissítés egy olyan elemet hoz a 10 éves játékba, ami eddig csak közösségi modok formájában volt elérhető. Sajnos vannak olyan, sokat kért feature-ök, amelyek még 2024-ben sem kerülnek be a játékba.

A Facepunch Studios 2014-es játékának népszerűsége töretlen, és ami a legjobb, hogy ezzel a készítők is tisztában vannak. A játék tartalmi frissítésével 2024-ben sem állnak le, a minden hónap első csütörtökén élesedő frissítések olyan elemeket hoznak majd, mint az új épületek, procedurálisan generált barlangok és egyéb kisebb-nagyobb frissítések.

Az első, februárban érkező update elsőre meghökkentő elemet hoz majd a játékba: a hátizsákokat. A felszerelés eddig is létezett a játékosok által készített modoknak hála, azonban hivatalosan csak most kerül be a játékba. Természetesen a legfontosabb hozadéka a plusz hord-kapacitás lesz. A február elsején élesedő frissítés a játék teszt szerverén pár nappal korábban elérhető lesz.

Ezen felül frissítik a szervereiket, az elmúlt időszakban megduplázták a support stábjukat, és a csalókkal is igyekeznek felvenni a harcot. De nem lehet felhőtlen a játékosok öröme, mivel az egyik legtöbbet kért feature valószínűleg 2025-re csúszik majd. A fejlesztők elmondása szerint kénytelenek voltak a terveikben hátrább sorolni a házi kedvencek bevonását a játékba, azonban értelemszerűen nem tettek le róla, 2025-ben az állatok is bekerülnek a játékba.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...