Többféle stílusban harcolhatunk a Banishers: Ghosts of New Edenben

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 24.
  • Videó
Link másolása
A jövő hónapban érkezik a Don't Nod akció-RPG-je, ám még mindig vannak homályos foltok a játékmenetét tekintve. Ilyen a harc is, amely a legújabb előzetes alapján eléggé szerteágazó lehetőségeket ad a játékos kezébe.

Igazán intim történetmeséléssel vértezik a Don't Nod akció-szerepjátékát, de a francia fejlesztőt eddig se kellett félteni, ha érzelmes játékokról van szó. A sztori Redről és Anteáról, egy szerelmespárról van szó, akik New Eden földjére merészkednek. Ám a szellemvadász duó hölgy tagja hirtelen meghal, ám holtában is segíteni fogja Red utazását.

Antea képességei elsősorban a megszállt ellenségek körül forognak, míg kitörései a hullámokban támadó lelkek ellen lesz jó. Red ezzel szemben puskáját nagy hatótávolságú támadásokhoz használja, ám ha úgy hozza a helyzet, a közelharcban is megállja a helyét. A játékosok oda-vissza válthatnak a két stílus között.

A csavar ott van, hogy Reden múlik, hogy feltámasztja-e szerelmét, ezzel feláldozva az emberek lelkét, vagy esküjéhez ragaszkodva, a szellemeket a túlvilágra küldi. Döntéseinktől függ, hogy melyiket kapjuk meg az öt elérhető befejezés közül.

A Banishers: Ghosts of New Eden február 13-án - egy nappal Valentin-nap előtt -, érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...