Nem lesz San Andreas Stories?

  • Írta: fojesz
  • 2007. augusztus 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Bár eddig sem volt hivatalosan bejelentve, de úgy tűnik, nem is lesz: a GTA: Stories játékokért felelős Rockstar Leeds ugyanis felhagy a PSP-játékok fejlesztésével.
Bár eddig sem volt hivatalosan bejelentve, de úgy tűnik, nem is lesz: a GTA: Stories játékokért felelős Rockstar Leeds ugyanis felhagy a PSP-játékok fejlesztésével.


A csapat Leeds-i kirendeltsége portolta többek között a Midnight Club és a The Warriors játékokat PSP-re, de ők fejlesztették a GTA: Liberty City Stories és a GTA: Vice City Stories kézikonzol-exkluzív címeket is, melyeket később PS2-re is kiadtak (változatlan formában, amit a kritikusok nem igazán értékeltek).

A San Andreas Stories sosem volt bejelentve hivatalosan, csupán utalásokat hallottunk azzal kapcsolatban, hogy lesz ilyen GTA-rész. A minap a Rockstar Leeds azonban elkotyogta, hogy csapatuk nem fejleszt már többet PSP-re, hanem új címek készítésébe kezdett PS3-ra és X360-ra. Persze ettől függetlenül más csapat megcsinálhatja a San Andreas Stories-t,  ennek viszont kicsi az esélye, ha eddig ennyire nem erőltették.
14.
14.
VItéz
Remélem hogy meg lesz. Meg van a pspm-re a LCS és a VCS Xbox 360 on pedig a Gta4 pc-n a Gta Sanandreas nagyon várom ha meg lesz.
13.
13.
Fight!
És Nem kell csalódnom h túl hamar adtam el a PS2-őmet!

Örülök h megszabadultam tőle habár szerettem de......

Ennyi
12.
12.
Fight!
Tudjátok mi a legjobb? az h eladtam a PS2-őmet a picsába és külföldön Floridából megvehetem az x360-at ami most 40000FT

Úgy h újítva lett perxe a prémium. És karikor fele árra mennek le a dolgok de ettől függetlenül laptop-ot veszek naon olcsón uttána jöhet az x360 a PS3-om meg nem tetszik! Üdv all!
11.
11.
t.roli
ovi, 2 gyurkának

Szal. Én rettenetesen sajnálom, mivel ezt jobban vártam ps2 re mint a GTA 4 et PC-re :(

Én sírni fogk és most megyek anyucihoz BRÜHŰŰŰŰŰM
10.
10.
babace
Suttyóság báeg te shitfejű Rockstar Leeds!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9.
9.
ldavid
mi van, már születnek a gyurka klónok? xDD
7.
7.
felegyi
Én nem csalódtam!Tudtam hogy nem lessz!Báttyámnak volt PSP-je!A Vice City storyssal játszottam egy kicsit,nem volt rossz!Mondjuk kár érte!
6.
6.
ldavid
mondanám hogy ez most meglepett, de nem tudom
4.
4.
Mr.BEAN
hát ez.. eddig az összes psp-és gta-nak nagy sikere volt..nekem is megvan a liberty eredetibe psp-re...áhh pedig a gtakkal lehet faszkodni az órákon sulkliba:(...majd csak lesz más ami lefoglal...
4.
4.
shadow16
pedig most huzták meg PSP prociját 333 MHZ-ra. így elbirta volna a SAN Andreast
2.
2.
lac15
hát az

de kárpotol majd a ps3as gta4
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...