Június 10-én lesz a következő Ubisoft Forward Showcase

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 3.
  • Rendezvény
Link másolása
A francia kiadó új műsorral jelentkezik a nyári rendezvények sorában, amelyben vélhetőleg részletesen is bemutatkozik az Assassin's Creed: Codename Red és a Star Wars: Outlaws. Erős lesz a június bejelentések szempontjából!

Habár az E3 hivatalosan is halott, az utóbbi évek példái remekül bizonyítják, hogy a nyári játékshow-k kiválóan betöltik a hátra hagyott űrt. Júniusban már biztosan lesz új Summer Game Fest és Xbox Games Showcase is - ehhez a listához csatlakozott most a Ubisoft, aki az elmúlt évekhez hasonlóan 2024-ben is megtartja a Ubisoft Forward Showcase-t.

Az eseményre június 10-én kerül sor, amit élőben közvetítenek a napfényes Los Angelesből. A kiadó megosztja velünk a legfrissebb híreket a közelgő játékairól, de a pontosabb konkrétumokra még várnunk kell.

Nem nehéz következtetni, hogy itt hullhat le a lepel az Assassin's Creed: Codename Redről, amely a korábbi szóbeszédek szerint 2024 őszén landolhat a boltokban. A másik nagy húzónév a Star Wars Outlaws lehet, bár azt mondják róla, hogy még az idei év első felében megjelenhet, de attól még távol vagyunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...