Úgy tűnik, már 2019-ben elkezdődött a Persona 6 fejlesztése

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 8.
  • Pletyka
Link másolása
Nem nehéz megjósolni, hogy az Atlus folytatja a népszerű RPG-sorozatát, amely a legújabb pletykák szerint már öt éve készül, és jövőre kerülhet boltokba PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és a Nintendo új konzoljára.

Az Atlus nagyot ment az elmúlt hónapokban, remekül sikerült a Persona 5 Tactica, a Persona 3 Reload és a Unicorn Overlord is. Még idén érkezik a Metaphor ReFantazio, de mi a helyzet 2025-tel? A pletykák szerint végre megérkezik a Persona-sorozat legújabb fő része.

Az infókat ezúttal is a jól értesült Midori szállította, aki szerint a Persona 6 fejlesztése már 2019-ben elkezdődött. A színsémája zöld lesz, bár hogy a cselekmény, miként tükrözi ezt, az még nem derült ki. Mint ismert, a Persona 5 színei a piros és a fekete voltak, míg a Persona 4-é a sárga.

Bár az Atlus hivatalosan még nem jelentette be a folytatást, a források szerint az RPG félig nyitott világgal operál, még folyékonyabb (és kevésbé korlátozó) Social Linkekkel. A Persona 6 állítólag PS4-re, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switch 2-re érkezik, de mivel pletykáról van szó, nem vehetjük még 100 százalékig biztosra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...