Friss gameplay traileren a Destiny 2: The Final Shape

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 10.
  • Videó
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően a Bungie egy 20 perces streamben leplezte le a Destiny 2 legújabb, egyben utolsó DLC-jét. Ahogy az várható volt, egy teljesen új raid, ellenségtípus, fegyverek és három új szuperképesség vár ránk.

Végre lezárul a Destiny 2 többéves története a The Final Shape-pel, az időpont pedig június 4-e lesz, noha a premiert eredetileg februárra szánták, de a Bungie-nál történt elbocsátások miatt el kellett halasztani.

A DLC egy vadonatúj raidet tartalmaz, illetve a The Pale Heart néven ismert új régiót, kapunk három új super-t, ellenséges egységeket is Dread néven - köztük repülő bestiákkal is -, nem beszélve a friss fegyverekről sem. Talán ami a legfontosabb, hogy minden összeállítás elképzelhető lesz benne, az új és meglévő képességeket szabadon kombinálhatjuk egymással - teljes szabadságot kapnak a rajongók.

Egy új alosztály is debütál a csomagban, a Prismatic is egy hibrid, lényegében a Light és a Dark keveréke lesz, azaz mi magunk állíthatjuk össze az öt alosztály képességeit. Újra megjelennek az Exotic osztályba tartozó tárgyak, akár két egzotikus páncélunk is lehet egyetlen slotban. Szinte ijesztő, mennyi lehetőség lesz a The Final Shape-ben!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...