Májusban érkezik a World of Warcraft: Cataclysm Classic

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 10.
  • Megjelenés
Link másolása
Hamarosan újabb old-school bővítmény lesz elérhető a World of Warcraft Classic-ban, a nosztalgiavonatra május 20-án ülhetnek fel a rajongók. Emellett kiderült az is, hogy visszatérhetnek Kínába a Blizzard játékai.

A World of Warcraft Classic hamarosan a következő korszakába lép, hiszen május 20-án végre elérhető lesz a régi-új kiegészítő, a Cataclysm is. A Wrath of the Lich King Classic megjelenése után körülbelül másfél év telt el, így a sztori végre folytatódhat azok számára, akik az MMO aranykorát máig nagy becsben tartják.

A bővítménynek egy megjelenés előtti patch ágyaz meg április 30-án, amely számos változást és kiegészítést vezet be, beleértve a Goblin és Worgen fajokat, új faj- és osztálykombinációkat, valamint a régész szakmát. A rajongók már jól ismerik, hogy a Cataclysm hét új zónát, kilenc új kazamatát és három új raidet foglal magában. Nem beszélve a Tol Barad PvP zónáról, és a Darkmoon Islandról sem.

Az újdonságok teljes listájáért nézzétek meg az alábbi blogposztot.

Hivatalosan is visszatérnek a Blizzard játékai Kínába

Miután 2023-ban elhagyták az országot, hamarosan újra elérhetőek lesznek a Blizzard játékai Kínában, miután a Microsoft és a NetEase nemrégiben új megállapodást kötött. Azaz a World of Warcraft, a Hearthstone, a Diablo, az Overwatch és a Starcraft ismét profitálhat a hatalmas kínai piacból, cserébe a redmondiak megígérték, hogy még több NetEase-játék jelenik meg Xbox konzolokon és más platformokon.

2024-ben a NetEase a második legnagyobb videójáték-cég Kínában a Tencent mögött. A pontos dátumot majd később közlik a felek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...