A Contrával kollaborál a Vampire Survivors

  • Írta: szlav
  • 2024. április 11.
  • Letöltés
Link másolása
A Vampire Survivors: Operation Guns összebútoroztatja a vámpírt még sosem látott vámpírvadászait a Konami ikonikus keményfiúival. Ezért mindenképp érdemes lesz újra elővenni a játékot!

Ha szerettek buildeket min-maxolni, fegyvereket és képességeket felhalmozni új szinergiákat keresve, plusz nem zavar az sem, hogy a játék úgy néz ki, mintha egy számológépen futna, akkor a Vampire Survivors mellett nem érdemes elmennetek! A gyakorlatilag zsánerteremtő bullet heaven pedig hamarosan egy elég komoly DLC-vel bővül, hiszen a gonosz Red Falcon elrabolta az elnök unokatesójának a nővérének a kutyáját!!!

Nem vicc, ez az Operation Guns felütése, ami egy kalap alá hozza a Vampire Survivorst és a Contrát. Az őrült bullet heavent és a klasszikus árkád shootert ötvöző csomag új karakterekkel, új ellenfelekkel és persze rengeteg új fegyverrel dobja fel az alapjátékot, mégpedig egy szűk hónapon belül.

A Vampire Sutvivors: Uperation Guns DLC ugyanis május 9-én debütál PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, Nintendo Switchen, illetve iOS-es és androidos mobileszközökön. A PlayStation-verzió valamikor a nyár folyamán várható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...