Távozik a Horizon Zero Dawn a PlayStation Plus Extra kínálatából

Link másolása
A játék Complete Editionjével még nagyjából két hétig játszhatunk, utána már csak az alap verzió lesz elérhető. Kérdés, hogy a Sony miért veszi ki a saját játékát a saját szolgáltatásából, de volt már ilyenre példa a közelmúltban.

A Guerilla Games játéka a PlayStation brand egyik legnagyobb franchise-ává nőtte ki magát az évek alatt, a 2022-es folytatás idei PC-s portja pedig úgy fest, hogy minden tekintetben kiemelkedő munka volt az optimalizáció tekintetében. Most viszont a Sony a jelek szerint kiveszi az első rész bővített verzióját az előfizetéses szolgáltatásának kínálatából.

A dolgot egy Reddit-felhasználó szúrta ki, viszont tényként kezelhető, hisz a játék PlayStation Store-os oldalán is egyértelmű a kiírás. A Complete Edition 2024. május 21-ig játszható, utána valószínűleg már csak az alap verzió lesz elérhető a PlayStation Plus Extra kínálatában.

Amikor egy előfizetést működtető cég kiveszi a saját szolgáltatásából a saját maga által kiadott játékot, az egyből kérdéseket vet fel. Tavaly a Marvel's Spider-Man első részét vette ki a Sony a kínálatból, hogy aztán a játék remasterelt verzióját külön árulhassa. Ezek alapján nem lenne meglepő, hogy ha hasonlóra készülne a Sony itt is. Természetesen hivatalos reakció még nem érkezett a platformtulajdonos részéről.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...