Októberben konzolokon is ringbe száll az Undisputed

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 16.
  • Megjelenés
Link másolása
Több mint 70 licencelt bokszolóval indul az Undisputed 1.0-ás változata, amely kétségkívül az első nagyobb bokszjáték lesz egy évtized után. A végleges verzió a PC-k mellett konzolokon is tiszteletét idén októberben.

Ha már az EA Sports Fight Night-sorozata nem akar feltámadni, akkor majd a Deep Silver kezébe veszi a dolgokat! Az Undisputed az első komolyabb próbálkozás a bokszjátékok műfajában, ráadásul nem is bíznak semmi a véletlenre a fejlesztők. Több mint 70 licencelt bunyós tartalmaz a játék, köztük olyan nevekkel, mint Tyson Fury, Muhammad Ali, Roy Jones Jr, Deontay Wilder, Oleksandr Usyk, Rocky Marciano, Larry Holmes, Katie Taylor és Amir Khan.

A játék 2023 januárjában jelent meg a Steam Early Access kínálatában, ám a végleges változat október 11-én jelenik meg - a PC-k mellett immáron PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is.

A karriermódban létrehozhatjuk saját férfi vagy női bokszolónkat, felépíthetjük menedzsmentünket, szerződésekről tárgyalhatunk és a saját utunkat járhatjuk a csúcs felé. Az Undisputed rendelkezik a hivatalos WBO, WBC és IBF címekkel, és 14 helyszín tartalmaz, a kommentátorok Todd Grisham és Johnny Nelson lesznek.

Az alapkiadás mellett lesz egy Deluxe WBC Edition is további extra bokszolókkal, ruházati csomaggal és Tyson Fury, Canelo Alvarez és Muhammad Ali fiatalabb változatát is irányíthatjuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...