Új PSP-kiegészítők érkeznek Európába

  • Írta: fojesz
  • 2008. január 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Végre Európában is megjelenik a Go! Explore névre hallgató PSP-s GPS, továbbá a Sony már dolgozik az első hivatalos, PSP-hez tervezett billentyűzeten.
Végre Európában is megjelenik a Go! Explore névre hallgató PSP-s GPS, továbbá a Sony már dolgozik az első hivatalos, PSP-hez tervezett billentyűzeten.

Tavasszal Európában is elérhetővé válik a PSP-re tervezett GPS navigátor. A Go! Explore használata egyszerű: rádugjuk a vevőt a konzol miniUSB-bemenetére, majd berakjuk a navigációs szoftvert tartalmazó UMD-t. A program elsősorban kétdimenziós térképeket tartalmaz, ám némely város esetében 3D-ben is megcsodálhatjuk a fontosabb érdekességeket. A megfelelő adalékok beszerzése után autóban is használhatjuk a készüléket, a Sony szerint már az autóstöltő is úton van. A Go! Explore háromfajta kiszerelésben lesz elérhető: a lemezér és a vevőért "mindössze" 119, autós kiszerelésben 149, PSP-stül pedig 299 eurót fognak kérni tőlünk a kasszától.

A másik érdekességre sajnos még rengeteget kell várnunk: az első hivatalos PSP-billentyűzet ugyanis 2009. közepén készül majd el. Egyelőre érdemleges információkkal és képekkel nem szolgálhatunk, azt viszont sejtjük, hogy pici lesz és jól használható. A Sony szerint az árától sem kell félnünk és a külsejére sem lehet majd panaszunk, hiszen a cég jelenleg is a végleges kialakításon dolgozik, hogy a kézikonzol tulajdonosai a legjobb eredményt kapják. Megerősítésre került egyébiránt a PSP-s Skype is: a szoftver sajnos fizetős lesz és kizárólag a Slim változaton futtatható.
3.
3.
Vincenzo
Nem baj ha a psp-s skype fizetős lesz...elvileg a játékok is fizetősek, gyakorlatilag meg...
2.
2.
zajré
A psp nem nagy szám de amúgy jó!!!
1.
1.
shadow16
legalább magyar nyelvü lesz a navigálás? csak akkor éri meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...