Grand Theft Auto V PC, PlayStation, Xbox

A Grand Theft Auto-sorozat legújabb epizódja, amely a korábbi részekhez hasonlóan fantasztikusan sikerült.
1604908800

Rockstar-játékok, amik készen állnak a next-genre

A nyakunkon van a következő generációs konzolok premierje, ezért a Rockstar is időszerűnek érezte, hogy listába szedje azon játékait, amik készen állnak az Xbox Series X/S-re és a PlayStation 5-re.
1600786800

Brit toplista: Mario lenyomta a Bosszúállókat

Várható volt, hogy az olasz vízvezeték-szerelő a harmincötödik szülinapjának alkalmából legyőzi a több hete első helyen trónoló Marvel's Avengerst, és ezzel átveszi a brit játékeladási toplista vezetését.
1598252400

Brit toplista: állatkák és sportjátékok

Eseménytelen hetet tudhatunk magunk mögött a fizikai játékmegjelenések terén, így nem meglepő, hogy az Animal Crossing: New Horizons újra elfoglalta a brit toplista trónját. Csak egy új megjelenés, a PGA Tour 2K21 került be az élmezőnybe.
1597683600

Brit toplista: kiütéssel győzött a UFC 4

Megérkezett az aktuális heti játékeladási toplista az Egyesült Királyságban értékesített dobozos játékokat illetően, aminek az élére ezúttal egy frissen megjelent cím küzdötte fel magát.
1597669200

GTA V - Google Stadiára is ellátogat?

Amennyiben hihetünk a nemrég Twitteren felbukkant posztnak, akkor a Grand Theft Auto V a következő generációs konzolok mellett a Google platformját is célba vette, és valamikor egyszerre érkezhet a PS5-ös és az Xbox Series X-es verzióval.
1596560400

GTA Online - exkluzív tartalmak az új generációra

Elkönyvelhetjük, hogy a Grand Theft Auto V az új Skyrim. A Rockstar hét év után sem engedi el az eddigi legsikeresebb játékát, épp ellenkezőleg: a következő konzolgenerációra új, exkluzív tartalmakkal bővíti az online szekciót.
1596524400

Brit toplista: dobogós a Destroy All Humans!

Két, viszonylag kisebb kaliberű új cím került fel a brit toplista tízes élvonalába, közülük azonban csak a Destroy All Humans! felújított változata szerzett érmet. A csúcson továbbra is Jin Sakai trónol.
1595840400

Brit toplista: a Ghost of Tsushima most is a csúcson

Nem történtek látványos változások a britek játékfogyasztási szokásaiban az elmúlt héten. A Sucker Punch szamurájos játéka változatlanul az élen áll, míg a tíz legtöbb játék között nem találunk új megjelenést a legfrissebb összesítés szerint.
1592937000

Népszerűek voltak az Epic májusi akciói

Nagyon úgy tűnik, hogy megérte a sok ingyenes játék osztogatása az Epic Games Store-nak, az ugyanis roppant mód felpörgette az aktív játékosok számát a platformon belül - de hát egy GTA V-akciótól nem is vártunk mást.
1592051400

Amerikai toplista: erős lett a május a járvány miatt

Hiába voltunk híján nagy megjelenéseknek, és hiába tapossuk az aktuális konzolgeneráció utolsó hónapjait, rendkívül erősen sikerült az amerikai játékpiac májusa az NPD Group jelentése szerint.