Hardver rovat

A Gamekapocs hardver rovatában rendszeresen leteszteljük a legfrissebb videokártyákat, gamer notebookokat, és a többi hasonló érdekes informatikai újdonságokat!

De mi az a Mantle, és miért lesz jó nekünk?

Az AMD tegnapi konferenciáján bejelentette a Mantle-t. Ez az egy szó, és a mögötte álló technológia közelebb hozhatja egymáshoz a PC-s és konzolos technikát, és jelentősen megváltoztathatja a PC-s játékfejlesztést.

JXD S5100 androidos játékkonzol teszt

Már megint a kínaiaknak jutott eszébe az, amit a Samsung, az LG vagy a Sony is megcsinálhatott volna. Sokkal jobb minőségben, sokkal nagyobb felhajtással. De nem tették. Így született meg a JXD S5100.

Maximulator bemutató

Nem olyan régen kaptunk egy megkeresést a Maximulator csapatától, hogy véletlenül nem szeretnénk-e betérni hozzájuk, megnézni, hogy min munkálkodtak az utóbbi pár évben.

Asus G74SX teszt

Hardver rovatunk a Cooltúra rovatunkhoz hasonlóan bizonytalan időközökként tér vissza, akkor viszont a málnaszörptől kezdve az utánfutós traktorig bármit letesztelünk. Mostani alanyunk a kettő közé esik, az Asus legújabb, játékosoknak szánt laptopjáról van ugyanis szó.

Logitech G27 teszt

Megjelent a Gran Turismo 5, s mivel ez a generáció legjobban várt autóverseny szimulátora, úgy gondoltuk, ennek kapcsán megnézzük a Logitech legprofibb, PC és PS3 kompatibilis force feedbackes kormányát. Vajon ez a tökéletes választás a célra?

Logitech G940 teszt

Nehéz lenne megmondani, miért érdekelt annyira a Logitech G940, hogy a csomaggal hazaérve olyan intenzitással láttam neki a kibontásának, mintha Karácsony lenne. Aztán rájöttem: még mindig ott lakozik bennem is a mindannyiunkban megbúvó kisgyerek, aki ötévesen pilóta akart lenni!

Hardver rovat - Logitech Wireless Guitar teszt

Tízezren üvöltik a neved, a stadion zsúfolásig van rajongókkal, még felszívsz egy csík kokaint az üvegasztalról, aztán indulhat a rock and roll. Elsőként a dobos lép színpadra, eszméletlen női visítás veszi kezdetét, közben feláll a zenekar, vadul dolgoznak a füstgépek, s mikor a reflektorok is bekapcsolódnak, te már ott állsz elől, néhány centire a tömegtől. Vársz egy fél percet, néma csendben állva, majd flegmán hátat fordítasz nekik, és belecsapsz a húrok közé!

Hardver rovat MSI GT740 gamer laptop teszt

Folytatódik a megfizethetetlen árú gamerlaptop sorozatunk, ami egyfajta védjegyévé vált már a pár hónapja induló fantáziadús nevű Gamekapocs Hardver Rovatnak. Legutóbb az ASUS 3D-vel kombinált játékos masinájától és az Alienware csúcsnotijától voltunk elájulva, ám az MSI úgy döntött, hogy húszra lapot húz, amikor a kezünkbe nyomta a brutális GT740-et. Kár, hogy nem jött be.

Alienware M17x gamer laptop teszt

A Gamekapocs hardver rovata nem adja lejjebb, a múltkori 3D-s ASUS gamer laptop után most az Alienware csúcs hordozható gépét teszteltük le. Küldetésünk az elérhetetlenül drága játékgépek bemutatására kérlelhetetlenül folytatódik.

Hardver rovat Logitech gamer cuccok

A svájci dolgoknak van egy különleges, semmi másra nem hasonlító kisugárzása. Az óra, a bicska, a csoki, vagy hogy mást ne említsek, a svájci frank mind egyfajta nemzeti büszkesége a kicsiny Nyugat-európai országnak, és bár sokáig sorolhatnánk az onnan származó nagy márkákat, kocka fejjel most csak egyetlen nevet emelnék ki a tömegből, és ez pedig nem más, mint a Logitech.