Spider-Man: Shattered Dimensions

Shattered Dimensions alcímmel készül a legújabb Pókember-játék, mely reményeink szerint minden eddigi próbálkozást felülmúl majd.
1288951249

3 milliónál a Starcraft II, jövőre is lesz Call of Duty

Az Activision Blizzard kiadta a harmadik negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését: ebből többek között kiderül, hogy a kiadó a vártnál jobb eredményt ért el, hogy a StarCraft II-ből mára 3 millió példány fogyott el, és hogy - milyen meglepő - jövőre is folytatódik a Call of Duty-sorozat.
1288629913

Kilencedik lett a hazai toplistán az új Fallout

Megérkezett a hazai játékeladásokat összegző legfrissebb toplista. Az új címeknek most nem ment annyira jól, a legeredményesebben a Fallout: New Vegas szerepelt, ami az összesített listán a kilencedik helyet csípte meg a legjobb tíz között. A FIFA 11 pedig továbbra is verhetetlen.
1287130673

Tarolt a Halo: Reach Amerikában

Az NPD Group közzétette a múlt havi játékeladásokat összegző toplistáját, melyből ugyan - egy korábbi döntés alapján - a pontos számadatok kimaradtak, az jól látszik, hogy az új Halo az amerikai játékosokat sem hagyta hidegen. A Microsoft szerint több mint 3 millió példány fogyott a Reachből.
1286210084

Az élen nyitott itthon az F1 2010

Szeretjük az őszt, hiszen ilyenkor alapos vérfrissítésen esnek a heti toplisták. Lassacskán megérkeznek az aktuális Call of Duty-, World of Warcraft- és FIFA-játékok, addig pedig az új slágercímek kényeztetik a játékosokat. Két héttel ezelőtt az F1 2010 volt a nagy kedvenc.
1284292345

Spider-Man: Shattered Dimensions teszt

Lassan ötven éve már annak, hogy Pókember feltűnt a képregények porondján, azóta pedig a négylábú falmászó töretlen népszerűségnek örvend. A füzetfajtától függően gimnazista vagy egyetemista Peter Parkerrel könnyű azonosulni, jót tett a karakternek viszont az is, hogy időnként egy-egy alternatív - múlt- vagy jövőbeli - univerzumban is szerepeltették.
1283772526

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Izgalmas hét vár ránk, bőven lesz új - és ami fontosabb: érdemleges - megjelenés minden platformon. Kiegészül az Aion, új fejezetekkel bővül a Mass Effect 2 és a Dragon Age: Origins, valamint Pókember és Batman is harcba lendül majd - igaz, két egészen más stílusú játékban.
1280742120

Galériafrissítés a hétfői ebéd előtt

Egy tucatnyi képet kaptunk a 3D-s Super Street Fighter IV-ről és a The Sly Collectionről, de a Shogun 2 és az új Hot Pursuit is szerepelnek a mai összeállításunkban.
1280054460

Neil Patrick Harris is a hangját adja Pókembernek

A Comic-Con miatt a napokban több figyelmet kap a Spider-Man: Shattered Dimensions, mint általában, de kik vagyunk mi, hogy megtagadjuk a rajongóktól az új infókat?
1279908000

Az Ultimate univerzum is bekerül az új Pókemberbe

Ahogy azt ígérték, a Comic-Con falai között leplezték le a készítők a Spider-Man: Shattered Dimensions negyedik, s egyben utolsó univerzumát - videó is érkezett róla.
1276448400

E3 2010: Kiállítás előtti galériafrissítés

Ahogy videókból, úgy képekből is jutott bőven a kiállítás előtt, össze is gyűjtöttük őket egy szép nagy csokorba a múlt héten bejelentett nagyágyúk első látnivalóival együtt.