Tropico 4 PC, Xbox

Negyedszer is visszatérünk Tropico szigetére El Presidentét irányítva, feladatunk ismét egy virágzó diktatúra kialakítása. Fidel se csinálná jobban.
1312959648

Elérhető a Tropico 4 demója

Egy banánköztársaság vezetése nem sétagalopp, legyünk bármilyen szőrösszívű forradalmárok is. Fidel Castro nyomdokain lépdelve mi magunk is megtapasztalhatjuk eme hálás feladatot, csupán le kell töltenünk a Tropico 4 kipróbálható változatát. Viva la Revolution - vagy valami ilyesmi!
1308664800

Új előzetest kapott a Tropico negyedik része

Városépítős játék sok van, azonban olyan, amelyikben banánköztársaságot építgethetünk, abból nem túl sok - ezt az irányt egyedül a Tropico-sorozat képviseli. A széria negyedik része augusztusban lát napvilágot immár konzolon is: a bolgár fejlesztők most egy új trailerrel kedveskedtek a jónépnek.
1299258034

GDC 2011: Augusztusban érkezik a Tropico 4

A Kalypso Media kiadta az első mozgóképet a Tropico 4-ből, ahol ismét egy banánköztársaság diktátorát személyesítsük meg - rajtunk áll, hogy a népet elnyomjuk, vagy fenntartjuk a látszatot, hogy a sziget a boldogság és a jólét mintaképe. El Presidente augusztusban lép elnökségbe PC-n és Xbox 360-on.
1281770143

Már készül a Tropico 4

A Kalypso Media bejelentette, hogy már készül népszerű stratégiai játékuk újabb fejezete, Tropico 4 címmel. Feladatunk ismét az lesz, hogy egy banánköztársaságot virágoztassunk fel a diktatúra eszközével, El Presidente nem vonulhat nyugdíjba. PC mellett ismét örvendezhetnek az Xbox 360 tulajok is.