Call of Duty: Black Ops 2 PC, PlayStation, Xbox

Ismét a Treyarchon a sor, hogy hidegháborús környezetbe oldott Call of Duty-val jelentkezzen.
1350453640

Itt a Call of Duty: Black Ops 2 launch trailere

Majdnem egy hónap van hátra a Call of Duty: Black Ops 2 premierjéig, az Activision viszont elérkezettnek látta az időt arra, hogy a közeljövő hadviselését bemutató shooter launch előzetesét bemutassa. A tegnap esti focimeccs szünete a legjobb alkalom volt erre. Élvezzétek Ti is!
1350404018

Black Ops 2 - a ma esti trailer előzetese

Bizony, ma este új trailer landol a Call of Duty: Black Ops 2-ből a Lengyelország-Anglia világbajnoki selejtezőmérkőzés szünetében. Az Activision keresve se talált jobb alkalmat arra, hogy levetítse a kampány legfrissebb kedvcsinálóját, mint az izgalmasnak ígérkező focimeccs.
1350367200

Teljesen ingyenes lesz a Call of Duty: Elite

Úgy fest, az Activisionnek is van mit tanulnia az Electronic Artstól, a kiadó egy az egyben átvette a Battlefield 3: Premium fizetési modelljét. A Call of Duty: Black Ops II megjelenése után a szolgáltatás maga teljesen ingyenes lesz, csak a DLC-kért kell fizetni; azokra viszont egyben is beruházhatunk.
1350309616

Black Ops 2 - ne késd le a zombibuszt!

Tudtátok, hogy zombik is lesznek a Call of Duty: Black Ops 2-ben? Oké, lehet, hogy nem mondtunk újat, mindenesetre a délelőtti képek után némi mozgóképpel is szolgálhatunk a háborús FPS arcade mókájából. A hangsúly ezúttal a Zombie Shield nevű alkalmatosságon van.
1350284400

Új képek a Call of Duty: Black Ops II-ről

A hétvége folyamán hat új screenshot futott be a Call of Duty: Black Ops második részéről. A képek egyike az egyjátékos kampányt örökíti meg, a további öt pedig egy-egy multiplayer pályát mutat be; lehet, az utómunkálatoknak köszönhető, de kifejezetten látványos mindegyik!
1349881200

Megvédi a Treyarch az IW Engine-t

Mondjuk az lenne a meglepő, ha szidná, elvégre évek óta erre készít játékokat. A design director viszont nem, hogy nem szidja, inkább dicséri a motort, és egyáltalán nem érti, mivel kapcsolatban reklamálnak sokan, elvégre gyorsan fut és gyönyörűen néz ki a Call of Duty: Black Ops II.
1349848859

Szerda reggeli galériafrissítés

Álmos szemeiteket miért is zsibbasztanánk tovább olvasással, amikor csupa szív screenshotokban is gyönyörködhettek. Az elmúlt pár napban is számtalan látványos képpel gazdagodtunk, melyek közül kiemelhetjük az új Painkillert, a Black Ops 2-t és a Ghost Recon új DLC-jét is.
1348736451

Itt van a Wii U nyitócímeinek teljes listája

A japán vállalat nem kerülgeti tovább a forró kását, s végre közölte a nyitójátékok teljes listáját, miután hetekig ment a fejvakarás. Régiónként más és más játékokkal találkoztunk korábban, a Nintendo végre felnyitotta a szemünket. Ezek a címek jönnek november 18-tól március 30-ig.
1348725633

Lelepleződött a Black Ops 2 zombimódja

Annak rendje és módja szerint a Treyarch tegnap este lerántotta a leplet a Call of Duty: Black Ops 2 zombis mókájáról. A játék három élőholtak gyilkolására kihegyezett játékmódot kínál, akár négy ember kooperatív szórakozását biztosítva. Videónk is van róla!
1348642850

Képeken a Call of Duty: Black Ops 2 zombimódja

A Treyarch a mai nap folyamán rántja le a leplet a Black Ops 2 zombimódjáról, ám az Official Xbox Magazine elébe ment a dolgoknak, és két screenshotot tett közzé a várva-várt mókából. A képek túl sok konkrétumot nem árulnak el, csupán annyit, hogy ellenfeleink rusnyák, és világít a szemük.