Halo Infinite PC, Xbox

A Halo sorozat hatodik része, amit már egy vadonatúj engine hajt.
1636815600

Halo Infinite - újra mozgásban a kampány

Már csak néhány hetet kell várnunk a Halo Infinite megjelenésére, de addig sem maradunk új látnivalók nélkül. A legutóbbi kampánybemutató után most alaposabban is szemügyre vehetjük az egyjátékos történetet.
1636650000

Már 81 millió Halo-játék talált gazdára

Lassan húszéves már a Halo-széria, amit a Microsoft az egyik legnagyobb sikerének tart. Hamarosan a következő darab, a Halo Infinite is befut, de addig is a Microsoft néhány érdekes számadattal tekint vissza a sorozat történetére.
1636309827

Halo Infinite - gyorsan elfogyott a gyűjtői kiadás

Pillanatok alatt elfogyott a Halo Infinite gyűjtői kiadása. Ez önmagában még nem nagy hír, de Master Chief kalandjának limitált kiadását úgy kapkodták el a rajongók ilyen gyorsan, hogy a Microsoft be sem tudta hivatalosan jelenteni.
1636182000

Halo Infinite - a Reachről szól az első battle pass

A Halo Infinite ingyenes multiplayert tartalmaz, abban pedig szezonbérleteket is találunk. A fejlesztők elárultak ezt-azt róluk, így újra megerősítették, hogy sosem járnak le – addig játszunk velük, amíg nem teljesítjük őket.
1635940800

A Microsoft is a metaverzummal kacérkodik

Nem Mark Zuckerberg az egyetlen, aki a közeljövőben egybehálózná a digitális világot a valósággal. A Microsoft Ignite bemutatóján a redmondiak is elárultak egyet, s mást a metaverzummal kapcsolatos terveikről.
1635933600

Élőszereplős kedvcsinálót kapott a Halo Infinite

Már csak egy bő hónapot kell várnunk a Halo Infinite megjelenésére, a Microsoft és a 343 Industries pedig látványosan beindította a marketinggépezetet. A legújabb élőszereplős videó a háború áldozatai előtt tiszteleg.
1635850800

Halo Infinite - visszatérés New Mombasába

Mint minden Halo-játék, úgy az Infinite is óriási hangsúlyt fektet majd a többjátékos módjára, így csak örülhetünk, ha újabb pályákról hullik le a lepel. A játék multis pályatervezője New Mombasa éjjeli utcáin vezet végig bennünket.
1635271200

Halo Infinite - az emberiség ideje leáldozott

Escharum, a Banished vezetője úgy döntött, elég ideig tűrte a hátán az emberiséget az univerzum. Ideje hát, hogy végleg leszámoljanak velük, kezdve a legnagyobb hősükkel: Master Chieffel.
1635167457

Befutott a Halo Infinite kampányának új videója

Egy durván hatperces bemutatót kapott a Halo Infinite több mint egy éve nem látott kampánya. A friss felvétel mesél a sztoriról, de bemutatkoznak új ellenfelek, illetve Master Chief páncéljának fejlesztési lehetőségei is.
1635152400

Ma délután újra láthatjuk a Halo Infinite kampányát

A Microsoft jelezte, hogy ne csináljunk programot délutánra, mert újabb gameplay-bemutatóval készül a Halo Infinite kampányából. Vajon sikerült előrelépni a tavalyi demó után?