Vadi új képek a Just Cause folytatásából

  • Írta: Daks
  • 2008. február 5.
  • Képek
Link másolása
A krokodil-bőrcipők és a lőfegyverek megszállottja, a macsó Rico Rodriguez visszatér - új játékából, a Just Cause 2-ből érkeztek ma friss képek.
A krokodil-bőrcipők és a lőfegyverek megszállottja, a macsó Rico Rodriguez visszatér - új játékából, a Just Cause 2-ből érkeztek ma friss képek.

 

A Just Cause 2-ben megmarad a küldetésorientált, de szabadon bejárható világot biztosító játékmenet, sőt az egész szigetvilág még nagyobb, még durvább és még őrültebb lesz. A helyszín ezúttal nem San Esperito, hanem a kegyetlen Baby Panay diktátor hatalma alatt álló kelet-ázsiai sziget, az Island of Panau, Rico barátunk feladata az lesz itt, hogy beszivárogjon a területre, és belülről rombolja le az elnyomó kormány hatalmát.


6.
6.
tjames
Valahogy én kétlem hogy ezek ingame képek lennének. Az első részről kiadott képek is szebbek voltak mint maga a játék sztem...
5.
5.
PurpleRose
Mondja má meg vki h miért kell a nextgen játékok 50%-kának dzsungelbe játszodnia?.....
4.
4.
Samsungkris
oksa szép,szép de ott az a DE!! Nekem jó volt az 1 ső 1 napig azt......ezek az ilyen na játszok 1 et game
3.
3.
Glek
Hmmm érdekes... Hááát elég fura a grafja! Valahogy a szinekkel, meg a fényekkel nagyon jól játszik, mert nem tűnik csúnyának, sőőőőtt... De közelről iszonyat ordenáré!!!! A szállítógép hajtóműve... enhyén low-poly, vagy a helikopter hajtóműve... a fószer ruhája is elég gagyi! Nah meg a füst is! Csak szép textúrákból van összerakva. :)
2.
2.
Daks
nem a bomba tipusa szamit hanem hogy mennyi van belole :).
1.
1.
zoleeeee21
szerintem kicsit tulzás az ekkora robbanás,majd nem olyan mint egy atom bomba!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...