Májusban érkezik a PC-s Mass Effect

  • Írta: dareal
  • 2008. február 12.
  • Hír
Link másolása
A Bioware végre bejelentette, hogy idén májusban érkezik PC-re az Xbox 360-on óriási sikereket elért szerepjáték, a Mass Effect.
A Bioware végre bejelentette, hogy idén májusban érkezik PC-re az Xbox 360-on óriási sikereket elért szerepjáték, a Mass Effect.


Ez önmagában is igen jó hír, viszont a BioWare ezt még tovább fokozta. A PC-változat számtalan extrával egészül ki, többek között szebb grafikát nagyfelbontású textúrákkal, javított, teljesen PC-re szabott irányítást, és új minijátékokat kapunk, valamint javították a boxos verzió "inventory vs. funkcionalitás" hibát egy új felülettel, melyben egyszerűbben lehet pakolgatni az itemeket.
14.
14.
dareal
nem, tényleg jól olvasta. első körben az a hír került ki, hogy továbbra is x exklusive.
13.
13.
Batri
tom,hogy nem volt jó az oldal.de sztem más hir cimét olvastad
12.
12.
kenny22
sztem meg nem volt teljesen jó az oldal! de ez most abszolut komoly tegnap este a hírek közül semmit se lehetett megnyitni!
11.
11.
Batri
Sztem rosszul láttad :D
10.
10.
kenny22
Csak én voltam a vak vagy ez a hír át lett javítva erről "Továbbra is x360 exkluzív a Mass Effect" (vagy valami ilyesmi) csak nem éppen lehetett megnyitni bármit is az oldalon...
9.
9.
milerik
Köszönöm Istenem ! Tudtam nem hiába imádkozom érte =)
6.
6.
mizunoami
Én ezt nem értem, ha rásearchelek sehol se talál semmit PC verzióról és a hivatalos oldalon sincs kidobálva óriási betűkkel h COMING TO PC BUYBUYBUY! Na mind1 én nagyon várom, jupííí !
5.
5.
dareal
Glek, egy játék minősége nem a megjelenés idején múlik, vagy neked azért jó egy játék, mert új és előbb játszhatsz pár hónappal mint más gépek tulajai? pár hónapos játékokat már nem is veszel elő?



@Gk: köszi, hogy a picit szedett vedett szövegen javítottatok :)
4.
4.
Optimus Prime
Mikor először hallottam, hogy lesz PC-s Mass Effect kételkedtem. Túl szép lett volna, egy ötletes sci-fi RPG...

Mostmár csak azon drukkolok, hogy elég legyen hozzá (nem nevetni) a 6600 GT vga-m.



PC vs konzol: a későbbi PC-s verziók mindig kapnak extrákat. Hogy ez vígasztalás vagy PC-s változatnál ez jobban megoldható nem tudom. De egy jó játékra éveket is tudok várni.
3.
3.
Glek
Persze, belátjuk. Nah de nem ott van a bibi, mikor később jelenik meg PC-re... :)
2.
2.
Aramisz93
#1: Hát azért az elvárható, hogy ha kiadják később, legalább javítsák ki a hibákat...de szerintem fordítva (először pc, aztán konzol) is ugyanez lenne a helyzet
1.
1.
Waz
Igen ennek nagyon örülök.PC-sek gondoljatok bele, hogy megéri várni 1 ,,kicsivel´´ többet játékokra, mert mi jobbat kapunk mint konzolosok.Nem szeretnék vita lavinát elindítani, DE ezt most el kell ismerniuk a konzolosoknak is!



OFF.:

úgy látszik ma volt a játekok bejelentése nap, mivel kiderult, hogy szep. 7 en lesz kiadva SPORE játék is :JUheeee
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...