Race Driver: GRID infóbomba és trailer

  • Írta: tjames
  • 2008. február 15.
  • Hír
Link másolása
Megtekinthető a TOCA sorozat új részének, a Race Driver: GRID-nek az első trailere! A videó ugyan nem ingame, de magáról a játékmenetről elárul pár tényt.
Megtekinthető a TOCA sorozat új részének, a Race Driver: GRID-nek az első trailere! A videó ugyan nem ingame, de magáról a játékmenetről elárul pár tényt.


Kiderült többek közt, hogy lesznek esti futamok, maga a játék koncepciója pedig alapjában véve egy kicsit PGR-es, és egy kicsit NFS:PS-es lesz. Reméljük ütős egyveleget alkotnak együtt!

Még több korábbi kép a galériában

Ralph Fulton, vezető játék dizájner elárulta, hogy annyira ne számítsunk kemény szimulátorra, mint pl. a Forza 2-nél, ahol a hangsúly a realisztikus vezetésen, a fizikán volt, és csak aköré épült a grafika. Ezzel a játékkal a cél, hogy bárki kezébe véve egy kontrollert, élvezni tudja a játékot. Saját bevallása szerint inkább a PGR-hez hasonlítja a fizikáját. Amit kapunk, és nem kapunk még: időjárásváltozást nem, 60 fps helyett "csak" 30 fp-t, 20 autót egyszerre a pályán (Dirt-ben max 10 volt), dinamikus 24 órás nap-éj váltakozás (gondolom azért kicsit gyorsítva), 90 versenypályát 50 versenynappal, 4-es osztott képernyőt nem, 12 online játékost egyszerre a pályán (Carbonban ez ennek többszöröse volt), letölthető tartalmakat, személyreszabható autókat, netes eredménylistát, törhető autókat, 4 külsö kamerás nézetet, a Dirt-ben nagyon kedvelt "sisak kamerás" belső nézetet, Neon grafikai motor (mint a Dirt-ben), továbbá remekbeszabott achievement rendszert (X360). Ralph szerint ez nem egy tuningolós, pontgyűjtögetős, autódíszítős játék lesz. Amire igazán fókuszáltak: tökéletes kocsik, versenyérzet, adrenalin, küzdőszellem, törésmodell, dráma.
10.
10.
Micro Face
Van benne dodge viper akkor már csak jó lehet.XD
9.
9.
Shit_Happens
inkább ez ,mint pro street.......
8.
8.
zajré
Nem nagyon bírom az autós játékokat de ez nekem is negyon tetszik
6.
6.
thomee84
sok dirt dirt dirt emlegetés... 2-3 körös arcade versenyek megint!? igy nem lesz gt5 verés, bár grafikában közel sincs hozzá, és ahogy a fizikát emlegetik..háát... ha nem egy pró sztrít koppintás lesz akkor még egy élvezhető race driver folytatás lehet!
5.
5.
ottlakan
Nekem is tetszik.A graffal nem lessz gond ugy látom.
4.
4.
Shagy
3.
3.
thynice
A platformokhoz oda biggyeszthetted volna a DS-t is.
2.
2.
Glek
Hmmm GT5 verő vagy mi? :D Nem rossz...
1.
1.
Xabinho87
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...