Fallout 3 - Dogmeat és a zombik

  • Írta: Ghost
  • 2008. április 7.
  • Képek
Link másolása
Új képek érkeztek a poszt-apokaliptikus Fallout 3 szerepjátékból. Megcsodálhatjuk a lerombolt városokat, valamint hű segítőnk, Dogmeat is újra színre lép.
Új képek érkeztek a poszt-apokaliptikus Fallout 3 szerepjátékból. Megcsodálhatjuk a lerombolt városokat, valamint hű segítőnk, Dogmeat is újra színre lép.

Miután a világ nagy része elpusztult, a túlélők egy maréknyi csoportja föld alatti menedékekben éli mindennapi életét. Dacolva a bezártsággal és a kilátástalan helyzettel, még próbálják megőrizni emberi mivoltuk, ám csak a fájdalmas emlékek maradtak egykori életükről.

A Fallout 3-ban feltűnik újra hősünk hű védelmezője, Dogmeat, aki képes élete kockáztatásával megvédeni bennünket a ránk támadó szörny-hadakkal szemben.

Ugrás a galériához

A concept artok hozzák az előző részek sokak által kedvelt hangulatát, és úgy tűnik a grafikára sem lehet majd panaszunk. Ha a játékmenet is megmarad a jól ismert Fallout-stílus, akkor talán új királyt avathatunk az RPG-játékok trónján. Megjelenés novemberben, addig csak kibírjuk valahogy.

19.
19.
sunya
hát ez jó ! lesz fallout 3 és lesz http://www.fallout.hu is, kell ennél több ?
17.
17.
LonGleY
Úgy látom nem lesz valami jó design-ja. Ezidáig ez egy Hellgate: London, ami messziről súrolja a hangulatos kifejezést.
16.
16.
LiMiT
Most mééééééééééééééért kell várni novemberig??? MOST AKAROM :''( Bár az első részével nem játszottam, a 2-t imádtam. Csak el ne tolják :(
15.
15.
bitbandita
5 és 7.: az fps és tps kifejezésekből az első két betű stimmel. Viszont ez nem egy "shooter" játék lesz. Mint az Oblivion: first- és third person nézetben is játszhatod, de ennyi, a játékmenet rpg lesz.
14.
14.
fallout a legjobb :)

ez sosem volt, és nem is lehet kérdéses
13.
13.
amd33
Hogy lenne már fps meg tps a fallout sorozat mindíg is rpg volt és gondolom az a 3. rész eljövetelével se fog változni ahogy jól látom!

Amúgy iszonyat király lessz nagyon várom márr asszem elő is kaparom az 1-2. részt:D
12.
12.
Mast3rmind
8: Ha jól tudom a Resident 5 jövőre jön.
11.
11.
Ghost
#9: Igen, készül mindkét nagy konzolra, és a mgjlelenési dátum vonatkozik mindhárom verzióra.
10.
10.
wildláma
8:a tavaji se volt kutya ne feledd
9.
9.
huszti
Fallout 3 lesz Xbox360-ra? :): Elég jónak ígérkezik...
8.
8.
Dr Kratos
Az idei évet jól jegyezzük meg,mert ekkora címek nem jönnek sűrűn ! Fallout 3, GTA 4,Gears of war 2,Killzone 2, MGS4,Resistence 2, Far Cry 2, Resident Evil 5,és sokan mások !!!!!!!!!!!
7.
7.
DAud_IcI
5: A tavaji E3 tanulsága szerint FPS lesz, szóval egy örökbecsű mondatot idézve "This is not WarCraft(ehm-ehm Oblivion) in space." xD
6.
6.
Dcrysis02
Én is remélem.Engem is érdekel az ilyesmi.De kiváncsi vagyok a Metro 2033 mikor jelenik meg.Arra is kiváncsi vagyok már nagyon!!
5.
5.
wildláma
én arra lennék kíváncsi hogy ez milyen sítulú játék? FPS, TPS, ...?
4.
4.
Ghost
Hát igen, jó lenne már futás közben is látni. Remélem hamarosan beindul a marketing.
3.
3.
Daks
lehet hogy elotte kapott egy fejest, attol nyomott egy hatraszaltot. mondjuk kivancsi lennek erre a jelenetre videoban :)
2.
2.
felegyi
Hogy került olyan pozícióba a tag xD?
1.
1.
Daks
2. kepen hogy leszakitotta a csavo labat egy lovessel. nem semmi kis pisztoly :D soldier of fortune dejavum lett hirtelen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...