Mirrors Edge előzetes analízis

Link másolása
Alig kéthete látott napvilágott az EA és a Dice új játéka a Mirror's Edge, melyben egy rövid játékmenet volt látható, miként a főhős a tetőkön ugrál.
Alig kéthete látott napvilágott az EA és a Dice új játéka a Mirror's Edge, melyben egy rövid játékmenet volt látható, miként a főhős a tetőkön ugrál.


Most ennek az előzetesnek egyfajta analízises változata jelent meg. A videó egyes részeknél megáll és infókat vagy érdekességeket tudat velünk. Érdemes megnézni, mert a legtöbb dolog többnyire fel sem tűntik, mikor először nézzük meg a videót.
30.
30.
watto
29.
29.
watto
szerintem meg nem valami sok újítás van benne.. az elején karikázgat textúrákat, meg tükröződéseket, na bumm, ilyen már 100 millió játékban volt, szerintem nem nagy dobás, de a verekedés tetszett benne ahogy nyakon rúgta a rendőrt :D
28.
28.
Damien19930402
Rohat jó játék lesz.Jó hogy megjelenik PC-re
27.
27.
d15a5t3r
Nagyon klassz lesz, eszméletlen a hangulata. Gizda a csajszi mozgása! Számcímet tud valaki?????
26.
26.
huszti
A sok láma nem bírja elviselni a kiváló öteltek. Sebaj, azoknak marad az 1000x lehúzott rókabőrös FPS.



Nem pedig kibaszottul tetszik ez a játék.
25.
25.
Optimus Prime
Hm, azt még nem említettem, hogy a Portal az évszázad játéknak tartom? És csak amiatt veszem majd meg az Orange Boxot is (no meg a TF2-ért is). A Prey után nagyon tetszett a portálósdi ,főleg kényünk kedvünk szerint hozhatjuk létre őket. :)

A Mirror's Edge népszerűtlenségétől meg csak tartok.
24.
24.
djdonci02
Nem azért de Portal meg AC szar hát nemtudom úgylátszik itt néhányan vagy nagyon csak WoW-buzik és az az isteni játék vagy NFS mániások ami egy szar lett pl: Turning Point,Prostreet,....stb. Nem Portal meg AC.
23.
23.
vergil
Sztem kurva jó játék lesz és lesz pc-re mert mostanába igen el van hanyagolva sztem a pc vagy csak én látom így nem tom meg a portal os jó csak egy idő után unalmas szerintem
22.
22.
torppapa5
Egyébként nem rossz játék lesz a Mirror's Edge.
21.
21.
torppapa5
13: Csakúgy elmondanám hogy az Assassin's Creed-ben volt először azaz ötlet, hogy bármit megmászhatsz. És mi az hogy 2 óra múlva unalmmassá válik?! Tudod mennyi mindent lehet csinálni?! Ahogy előrébb haladsz a történetben úgy lesznek újabb ütések. A grafika gyönyörű, a városok lakóiról meg nem is tudom mit mondjak. Én és még rajtam kívül még jópáran egyáltalán nem tartjuk szarnak a játékot. Egyáltalán minek kell fikázni azt ami másoknak tetszik? Nem hiszem el hogy még itt is előfordul hogy nem képesek az emberek leírni azt a pár szót: nem tetszik nekem. Ha azt mondom hogy szar(például) egy játék, akkor sok ember hosszas munkáját tartom a semminek. A Portalról meg csak annyit, hogy egyáltalán nem volt bukás, inkább a legsikeresebb játék volt 2007-ben, jogosan! Azt hiszem nem kell elmagyarázni hogy miért.
20.
20.
Optimus Prime
A Portal inkább népszerűség szempontjából, no meg eladásilag volt bukás - bár az Orange Box miatt mégse. Legalábbis nem igazán nyerte el azt a helyet a játékosok között, ami megilettné. Egyedül, ha jól tudom a GDC-n vagy valami mostani rendezvényen söpörte be jogosan a díjakat, karöltve a BioShock-kal.

19.
19.
JcGross
Fogadni mernék, hogy a következő hozzászóló azt fogja mondani, hogy a Portal így meg úgy szar (ami mellesleg nem igaz). Nem bírom elhinni, hogy ide eggyi idióta jár aki felbőszül azon, hogy a másik rosszat ír. Azoknak meg akik rosszat írnak, gondolják már végig, hogy lehet, hogy talán nem mindenki van ugyanazon a véleményen!
18.
18.
Chocho
A Portal nem volt bukás, sőt.
17.
17.
K.G.
Szám címét tudja valaki?
16.
16.
coderman
"Mondjuk, ami azt illeti a játék biztosan bukás lesz, mint pl. a Portal."

A Portal hol bukás neked? Az egyik leginnovatívabb játék amit évek óta láttam, és nem csak én gondolom így, bizonyítja ezt a rengeteg díj amit besöpört. Ez a játék is unikumnak igérkezik, ami üdítően hat a sok agyatlan lövölde mellett amiket tolnak le a torkunkon évek óta. Nagyon örülök hogy végre valaki valami újjítással próbálkozik.
15.
15.
coderman
14.
14.
CB
13.
13.
young buck
A zenéje meg egyszerűen kúrva jó!!!
12.
12.
young buck
Kúrva jó game lesz!!!!aki meg fikázza elmehet a picsába!!!!!
11.
11.
k_mark93
Nekem bejön a game,remélem lesz vmi demó belőle!
10.
10.
MAKAY
ááá én nagyon várom szerintem jó lesz!
9.
9.
hunlord
Nem tudom mire fel ez a negatív hozzáállás. Neves fejlesztőbrigád heggeszti a cuccot, az eddigi videók nagyon hangulatosra sikeredtek... Amikor napvilágot látott ez a videó, mindenki csak dicsérte, itt meg... 1-2 hozzáértő okostojás oltja a játékot, szánalom...
8.
8.
Optimus Prime
Kit érdekelnek a madarak, meg hogy milyen über a graf. Megnézte ezt az előzetest valaki úgy igazán?

A színek, a látvány, a zene és ez az új nézet... totl egyedi hangulatot add. Épp az a jó, hogy a piros "nyilakat" észre sem veszed, egyszerűen beleillik a játék egyedi színvilágába. Ami együtt szyínes, futurisztikus mégis olyan steril (környezet) hatású. Neke hirtele a Gattaca film jut az esembe, bár abba nincs ennyi szín.



Mondjuk, ami azt illeti a játék biztosan bukás lesz, mint pl. a Portal. És néhány olyan hülyén, mint én is nem igen fog érdekelni vagy majdan emlékezni erre a játékra.
7.
7.
jsoydoom666
Azért annyire nem kell lefikázni, tuti nem lesz v.mi nagy gamma, de a belső nézet az elég durván meg van csinálva, nah most milyen lenne ha ehez egy csatatéren kéne darálni, ilyen kamerabemozgásokkal és stb-vel, nah én majd azt a gammát várom nagyon....
6.
6.
metafenomÉN
Rossz annak aki a kakán is csomót keres :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...