Crysis Wars - a héten ingyenesen kipróbálhatod

Link másolása
A Crytek Hungary első alkotása, a Crysis: Warhead eddig csak pozitív visszajelzéseket kapott a publikumtól, így hálából a Crytek meglepetést tervez a rajongóknak.
A Crytek Hungary első alkotása, a Crysis: Warhead eddig csak pozitív visszajelzéseket kapott a publikumtól, így hálából a Crytek meglepetést tervez a rajongóknak.


"Nagyon örültünk annak, hogy a Crysis: Warhead ilyen sikeres lett a játékosoknál és a a sajtónál is. Nagyban a Crysis Warsnak köszönhetjük ezt a sikert, így szeretnénk továbbra is támogatni a programot, nemcsak jövendőbeli Crysis-játékainkért, de azért is, hogy több modifikációt is elkészíthessünk hozzá, növelve így a rajongótábort" -  nyilatkozta Cevat Yerli, a Crytek alapítója és elnöke.

Október hatodikától, vagyis hétfőtől kezdve a játékosok  ingyenesen próbálhatják ki a többjátékos módra kihegyezett Crysis Warst, amennyiben regisztrálnak a mycrysis.com-on. Minden regisztrált felhasználó egy aktiváló kulcsot kap majd, amellyel egész héten játszhat a játékkal LAN-on, hétvégén pedig (október 10-12.) a Gamespy szerverein. A Crysis Wars három különböző multiplayer móddal (InstantAction, TeamInstantAction és PowerStruggle), 21 pályával (ezek közül hét vadonat új) és a Crysis világának összes járműjével és fegyverével várja a játékosokat.

Nincs meg a Warhead, de kipróbánád a Warst?
Regisztrálj a mycrysis.com-on!

Érdekel a Gamekapocs véleménye a kiegészítőről?
Olvasd el Zoenn tesztjét!
7.
7.
Dcrysis02
Csak a fejlesztőcsapat pénzét a Crytek biztositja,az meg az EA-vel van társulva.Meg mindenki megkapja a maga jutalmát,ezért van a stáb/fejlesztőlista a játék végén/menüben.
6.
6.
suti_88
különben szerintem a játékfejlesztők több figyelmet is megérdemelnének, mármint abban az esetben, ha más a játék kiadója mint a fejlesztő..először is nem a kiadó cég logójának kéne megjelenni elsőként a játékokban, hanem az időt és pénzt nem sajnál fejlesztőcsapaté
5.
5.
Sogi
nem nagyon szokták megemlíteni, hogy hol is készült... például a splintereket se csak az ubisoft mondtreal készítette, mégsincs feltüntetve, hogy melyik ország csinálta
4.
4.
suti_88
mekkora pofátlanság hogy a crytek hungary felirat egyáltalán nem szerepel a játék elején, márha az egész gammát nálunk csinálták, és ez a kijelentés..:"Nagyban a Crysis Warsnak köszönhetjük ezt a sikert" - még véletlenül sem említenék meg, hogy a magyar fejlesztőgárdának köszönhetjük ezt a sikert vagy vmi....
3.
3.
tommy93
Nekem megvan és nagyon jo!:)Érdemes kiprobálni a multit!:D
2.
2.
Dcrysis02
Október hatodikától....
1.
1.
Optimus Prime
Erre vártam, kíváncsi vagyok milyen a Crysis multiban. Sajna, ha jól értem erre még egy hetet kell várni. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...