Metal Gear Solid 5 Xbox 360-ra? - elindult a teaser!

  • Írta: Daks
  • 2008. december 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Snake kalandjai mégsem érnek véget a negyedik résszel, sőt a Konami már a folytatást promózza. Az új MGS teaser oldala Xbox-os megjelenésre utal!
Snake kalandjai mégsem érnek véget a negyedik résszel, sőt a Konami már a folytatást promózza. Az új MGS teaser oldala Xbox-os megjelenésre utal!

A bemutató oldalra ellátogatva mindössze a Konami logóját, és a fent is látható grafikát találtuk. A képlet elejét nem értjük, de a végén mintha az Xbox 360 bekapcsoló gombjának a sziluettje körvonalazódna ki, sőt maga a színezés is arra enged következtetni, hogy Snake következő alkalommal immáron a Microsoft konzolján fog hódítani. A találgatásokkal egybe vág, hogy a játék designerét, Hideo Kojimát az utóbbi időben egyre többször hozták összefüggésbe az Xbox-szal.

A saját szemeddel akarod látni?
Iránya Metal Gear Solid 5 teaser oldala
77.
77.
Shadow87
Nekem PS3 van, de nincs bajom a boxal, sőt ha lenne kis fölös pénzem még beleinfesztálnék egy elitbe is. Akkor Boxot meghekkeltetném míg PS3ra meg network miatt venném a játékokat. Viszon sajnálatos hogy a boxosok nagy része nem tudja milyen jó is neten játszani, mert míg givégez bárki egy játékot max6óra ennyi és el van dobva a game, de PS3on meg még hónapokig lehet neten tólni, nagy flash. Van pár Boxal rendelkező ismerősöm, de ő pont nem tartoznak a "80%" eredeti játékokkal játszók közé. Igazat megvalva nem is ismerek olyat aki eredetivel tolná. Még szép Én sem venném meg eredetibe ha kihasználhatom a lehetőségeket és DVD/db áron szerezhetném a játékokat. A másik a konzolok sosem érik el a PC-k szintjét, mindig többet lehet egy számítógépből kihozni, igaz atomerőműre van hozzá szükség, de a látvány magáért beszél. A másik meg, hogy a jövő eggyenlőre a bluray disc-eké és nemsokára a DVD mint olyan elavúlt lesz és most hogy kifejlesztettek egy olyan tömörítést amivel 250GB-ot lehet egy bluray discre írni, felkötheti a box a gatyáját. Valami olyat is hallottam hogy a Boxhoz is lesz majd bluray meghajtó, amit megvehetsz és majd a gépház mellett fog dorombólni a kicsike, de nem akarok hülyeséget írni, de jobban teszi a box ha tervez valami ilyesmit.

Nem is reménykedem, hogy valaki ne kössön bele a kommentembe, de én nem vagyok elfogúlt, láttam boxot és van ps3-am, nekem mind a kettő tetszik és megvannak az előnyeik hátrányaik.

Béke Ombrék...
76.
76.
Obi1
Mathia$: Egy nagyon vicces, nézd már meg a hozzászólásaidat. Még hogy "Mert akkora baromság 2 konzolon veszekedni...gyerekesek vagytok ".. Ez kész.. Te eddig mit csináltál? Ki volt az aki itt buzizik és faszkalapozik? Gondolkodj már el magadon. Paródia..



joykiller: Ez egyszerűen téveszme. Aki ismeri a statisztikákat az tudja hogy itthon is kb. 80%-ban vesznek eredeti játékot X360-hoz.
75.
75.
G Logan
85 egyetértek csak elég megnizni a tesztelésröl szolo cikeket.
74.
74.
ps3
azé van baj!!Mennyi balfasz!!lol

az oldal szerkesztői alapból X-esek!AZ így megfogalmazott híreken nem is kell csodálkozni,ennek a hírnek a lényeg hogy "JÖn még ránk Metal Gear"..,és kész a töbi semmit nem ér!!MAjd valószínűs,hogy évekig exkluzív volt és majd pont most lesz Xes!!XDXDXDEz a hír arra jo hogy tüzetszítson!!!Béke van emberek am is mindjárt Karácsony!A szertet ünnepe!!xdxD
73.
73.
joykiller
72: MO- n az x tulajok 90%- a warezol.
72.
72.
joykiller
47: Szar a tv-d akkor xDDD
71.
71.
Obi1
Mathia$: Ez az, mutasd meg hogy milyen értelmes emberi lény vagy! Ilyen 14 éves kis Sony-majmolókból van elég úgy is.

Az értelem csak úgy sugárzik - mint zöld mezőn a sárga napfény.
70.
70.
G Logan
A gamák külömségéröl meg minden normális nem elfogult oldal a ps3 pártyán van, több szin élesebb texturák a sokal elöbb megjelenö környezet , ez ugyan ugy van mint pc-n a gears of war 1 olyan pc-n mint a 2 360 enyi lehet oltani.
69.
69.
G Logan
Ja csak szolok hogy a xbox csak amerikába nyerö euba fej-fej Mellet hallad japánban kéthonapot az x et vették aztán vissza ált a rend.
68.
68.
erik10
LOL! mi folyik itt. :D:D:D:D:D:D:D D:
67.
67.
Obi1
És szerinted ennek mi köze van az X360-hoz? Mert a fenti jel mindenképpen erre utal.
66.
66.
Pain
Csak mielőtt mindenki elkezdené beleélni magát a MGS+X360 dologba egy kis érdekesség:



A Famitsu online kiadása szerint ...DOBPERGÉS... egy január elsején debütáló, fantasztikus, mindent letaglozó ÜDÍTŐITALRÓL van szó. Metal Gear Soda, vagyis MGS. Az itóka a játékban is megjelenik majd egyébként, ingyenes DLC formájában. Sebaj, hölgyeim és uraim, az ilyen találgatós hírek a legjobbak...
65.
65.
Obi1
venybaby:

1. Nem fogják feltörni - hosszútávon semmiképp.

2. Egy bd lemez több ezer forint, egy író jó pár tízezer. Nem éri meg.

3. A boxosok 90%-a eredeti játékot használ.

4. Honnan a fenéből tudod hogy ki warezol és ki nem? Mert ha ez valami különleges képességed, szóljál.

Nem Naridar itt az aki nem tudja mit beszél.
63.
63.
Naridar
Lássuk be, az X360 legyőzte a PS3-at és egyelőre még ezzel a hirtelen jött sikerrel a Wii sem tud mit kezdeni. Ami a 360-at olyan naggyá tette, az az, hogy a hosszú fejlesztési idejű játékok most kezdenek beérni: amikor megjelent az Xbox360, nem volt rá semmi. A PS3 több mint egy évvel később jelent meg, úgyhogy hamarosan annak is lehet, hogy lesz egy ilyen szakasza. Ráadásul a nagy címek némelyike még hártavan: Final Fantasy XIII (mindkét platformra), MGS5, ráadásul még a Prince of Persia sem jelent meg olyan rég, hogy mérni lehetne a hatását.
62.
62.
Shadowman
Na most egy picit felhúztak itt emberek!!!Van akinek fogalma sincs az exlusivitásról!!!Valaki itt mondta hogy minden mgs excluvie volt ps-en!!!Háát majdnem!



Metal Gear 1 (PSX,GC,PC) Tehát nem lehet ps exclusive

Metal Gear 2 (PS2,XBOX) Tehát ez se lehet exclusive

Metal Gear 3 (PS2) Na ez már exclusive

Metal Gear 4 (PS3) Egyenlőre ez is exclusive,mivel nem bizta hogy lesz xboxra



Tehát egyenlőre csak két exclusive-ja van a ps-nek a metal gearből!!Nem tudom honnan szedtétek ezt hogy minden része exclusive!!!Háát majdnem!!!Jah és tényleg abba lehetne már hagyni ezt a hábórúsdit!!Aminek kicsi az esélye mivel sokan úgyis mindíg azt istenítik ami neki van!!!Nekem xbox 360-am van,de nem oltom a ps tábort egyáltalán!És hogy miért????Mert kurvára nem érdekel!!Nekem boxom van és az érdekel és nem az hogy ki mivel játszik!!mindeni fogja be a pofáját és játszon azzal amije van!!Mert másnak még ezek sincsenek (X360,PS3)!!Szal erről ennyit!!!
61.
61.
Doc.
Egy power jel nem biztos hogy a boxra utal,tudom nagy eséje van h boxra jön..
60.
60.
Obi1
Doc.: Nem biztos hogy lesz boxra? Szerinted akkor mi a fenét jelentene ez a fenti kép? Persze, nyilván csak jól néz ki az a kör a felkiáltójellel..
59.
59.
Doc.
ja egy boxot én is beszereznék PS3 mellé csak most nincs pénzem rá majd talán egyszer,PS3 vétellel jol jártam nagyon 50e körül vettem (40GB)
58.
58.
Doc.
De nem is biztos hogy a következő boxra lesz,egy hülye képlet alapján,meg ha jön is boxra nem biztos hogy csak arra...
57.
57.
Rabit Wars
Pezsgő jól teszed nincs is annál jobb:)
56.
56.
Pezsgõ
És Ps3ra nem is lesz CSAK BOX ez igazságtalanság GOW 2 MGS 5 ááá

jó mondjuk it van nekünk a Litttle Big Planet meg a God Of War 3 és a kedvencem a GT 5 :))) De akrira mostmár tényleg beszerzek egy elitet
55.
55.
Rabit Wars
És ezek tények nem megállapítás he he he he

53.
53.
Pezsgõ
Ne máááá baszki:SSSS
53.
53.
Pezsgõ
Minjárt veszek egy Elitet azt csá!
52.
52.
Rabit Wars
Na császtok én csak enyít mondok:::::::::::)))))))))))))))))))



http://index.hu/tech/uzlet/ssmf081204/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...