Natural Selection II - bemutatkozik az Onos

Link másolása
Az IGN-nek lehetősége volt elbeszélgetni az Unkown Worlds fejlesztőivel, s egy közelebbi pillantást vetettek a játékban szereplő Onos kasztjára is.
Az IGN-nek lehetősége volt elbeszélgetni az Unkown Worlds fejlesztőivel, s egy közelebbi pillantást vetettek a játékban szereplő Onos kasztjára is.

A Natural Selection II idén ősszel, esetleges késés esetén 2010 elején lesz megvásárolható a készítők hivatalos honlapjáról, majd később a Steamről is. A játékban két faj harcol majd egymás ellen, tizenhat ember egy-egy csapatban. Egy kiválasztott személy a parancsnok szerepét tölti be, aki szabad rálátást kap a pályára,  utasítást adhat a többi játékosnak, hogyan járjanak el bizonyos szituációkban, és berendezéseket, illetve biztonságos pontokat helyezhet el a pályán csapattársainak. A Khaara űrlényeinek több fajtájuk lesz, s mindegyiknek meg lesz a maga különleges képessége: ilyen a rinocérosz-szerű Onos is.

A hatalmas bestia képes lesz játékosokat egyben lenyelni, megbénítani őket, és lesz egy roham támadása is, amivel mindent és mindenkit eltiporhat. Az Alvadt vér (Gore) támadással az Onos belecsapja fejét az ellenséges egységbe, és fel is szarvalhatja azt, messzire hajítva az ellenfelet. A Csont pajzs (Bone Shield) támadásnak hála az Onos kisebb szarvakat növeszt, és ha leguggol, egy nagyobb támadást is simán kiheverhet, ami normális esetben végzetes is lehetett volna. A Taposás (Stomp) azt eredményezi, hogy az Onos egy hatalmasat tapos a földre, ami működésképtelenné teszi a parancsnok által lerakott műszereket, elektromos egységeket, megfordíthatva ezzel a csata jelenlegi állását.

A következő hetekben még több űrlényről rántja le a leplet az IGN, le ne maradjon róla senki!
4.
4.
Gael
ez egesz jonak igerkezik eddig
3.
3.
Dcrysis02
2:Áh, találtam YouTube-on is videót, az insiderek már feltöltötték. :)

http://www.youtube.com/watch?v=J-blkOekSAA
2.
2.
fojesz
Nem tudunk, szar az ign embed kódja. :S
1.
1.
Dcrysis02
Nem tudtok IGN videót berakni? :(

Mintha régen láttam volna...

Mind1, itt egy videó az ingame ONOS-ról és pár új concept art is látható.

http://pc.ign.com/dor/objects/904386/natural-selection-2/videos/natural2_trl_onosreveal_70209.html
http://media.pc.ign.com/media/904/904386/imgs_1.html
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...