GDC 10: MMO készül a Battlestar Galactica alapján

  • Írta: fojesz
  • 2010. március 10.
  • Bejelentés
Link másolása
MMO készül a Battlestar Galactica alapján: a Bigpoint fejlesztése játékmenetében a Star Trek Online-t idézi, ám a BSG Online-t böngészőből futtathatjuk majd.
MMO készül a Battlestar Galactica alapján: a Bigpoint fejlesztése játékmenetében a Star Trek Online-t idézi, ám a BSG Online-t böngészőből futtathatjuk majd.



Az itthon Csillagközi romboló néven ismert sorozat alapján készült MMO-ban küldetéseket vehetünk fel, amiket aztán némi űrcsatározással abszolválhatunk, miközben karakterünk és a hajónk folyamatosan fejlődni fog. Persze ennél nyilván többről lesz szó, azonban egyelőre nem áll rendelkezésünkre túl sok infó a játékról: a Bigpointnál a szokásos marketingmaszlag mellett egyelőre annyit erősítettek meg, hogy az embereket és a cylonokat is válaszhatjuk majd, illetve több bolygóra is eljuthatunk kalandjaink során. A legfontosabb, hogy a Battlestar Galactica Online böngészőből futtatható, így várhatóan nem szükségeltetik hozzá túl izmos gép. Bővebb infókra még a héten számíthatunk, a játékot ugyanis kiállították a GDC-n.
10.
10.
bledzer
már érze,m egyszerre fogok Battlestar galactica, Twilight és Tom and Jerry online-ozni:)) mmo mmo hátán, és a mennyiség a minőség róvására megy. barátok közt mmo-t akaróók.,..:))
9.
9.
Scoo
Hát én is félve állok ehhez a játékhoz. Kétlem, hogy átlehet hozni a BSG hangulatát, főleg mivel az én szememben ez a sorozat a best sci-fi of all time.
8.
8.
Optimus Prime
#8: Ezért a BSG még gyengébb lesz, hisz az sem egy pergős sci-fi akció - bár azért van benne néha, ha kell - de inkább dráma, erős karakterábrázolásokkal.

Attól a 2-3 éve kijött arcade játéktól biztos jobb lesz. Már ha a BSG fanok egy játékot akarnak.
7.
7.
dareal
ha az alapok az sto-n nyugszanak, akkor igen, azt hiszem. nem tudom, csak hiszem. mivel annak az alapjai igen sok mindent eleve kizárnak (themepark vs sandbox)

mondjuk az sto legnagyobb hibáját csak nem követik el: az sto-nak totál nincs st hangulata. a hajók és fajok passzolnak, de a cselekvés, no annak köze nincs hozzá. bár ez a játékmenet alapjainak is köszönhető, épp ezért vannak erős kétségeim!
5.
5.
dareal
denemáááá, mé' star trek online alapon? az nagyon gáz lett :(
4.
4.
angelus7
Végre valami lesz bsg téren:D:D:D
2.
2.
nagymaciii
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...