Megjelent az iPhone Game Center

  • Írta: zoenn
  • 2010. szeptember 9.
  • Hír
Link másolása
Az Apple kiadta a legutóbbi iOS frissítést, amely a 4.1-es verziószámot viseli, mely a játékosok szempontjából érdekesnek ható kiegészítést tartalmaz, nevezetesen a Game Centert. Kicsit az Xbox Live-ra hasonlít, de a növekvő népszerűséggel bíró játékok miatt szükség volt egy közösségi csomópontra.

A Game Centerrel az Apple az Xbox Live-hoz hasonló szolgáltatást teremtett meg, egyfajta szociális játékhálózatot, melyben a mezei mobiljátékos barátokra találhat és érdekes statisztikákat vizslathat. A Game Centerben meginvitálhatod ismerőseidet némi közös játékra, teljesítményünk ranglistára kerül, minden achievementsről értesülhetünk, valamint egy rendkívül jól működő meccs-kreáló alkalmazást kezelhetünk az online játékok során, hasonlót, amelyeket eddig PC-n és konzolokon tapasztalhattunk.

Az Apple már bemutatta, hogy egyetlen gombnyomással értesíthetjük barátunkat a készülék kijelzőjén, hogy meginvitáltuk egy közös játékra, és egy további szöveges üzenetben a részleteket is olvashatja a kiszemelt.

Az IOS 4.1 továbbá elhozza a régen várt hibajavításokat is az iPhone 4-hez, többek között a "közelség érzékelőt", így ha az arcodhoz szorítod a telefont, nem kapcsol ki a kijelző. Aktiválásra került a Bluetooth, immáron a High Dinamic Range fotózási lehetőség is él, valamint HD videókat is tölthetünk a készülékre Wi-Fin keresztül. A TV-show kölcsönzési lehetőség is aktiválásra került, de a 3G tulajoknál is tapasztalható teljesítménybeli javulás.

A Game Centert kizárólag az iPhone 3GS és a harmadik generációs iPod Touch tulajok élvezhetik, a régebbi változatok tulajai sajnos nem.

6.
6.
csabesz_1980
óóóóóó ájfóóón..... :)) this is a dream :p...jah amugy király vagy ZOENN :)
4.
4.
air 2
Irígylem az iphone tulajokat,nekem csak egy olcsó androidosra tellett!!!
2.
2.
danez11
nekem jobban tetszik a 3GS mint az új 4 .. bárcsak ne kerülne ilyen kurvasokba :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...