Folytatódik a DS támogatása a jövő évben is

  • Írta: zoenn
  • 2010. november 1.
  • Hír
Link másolása
A Nintendo továbbra is ellátja frappáns játékokkal jelenlegi handheld konzoljukat, miután a 3DS jövő márciusban megjelenik - legalább is a jövő évben biztosan. Szóval nem kell aggódniuk a tulajoknak, hiszen nem kell kidobniuk öregecske DS-üket, s várhatnak az átállással.

Igen, a szemüveg nélküli 3D-támogatást lehetővé tevő 3DS jövő év márciusában landol a boltok polcain, de ez nem jelenti az előző generációs konzoluk halálát. A Nintendo főnőke, Satoru Iwata igéretet tett, hogy teljesíti a DS-tulajok igényeit a következő évben is, hiszen tisztában van vele, hogy a kézikonzol jelenleg csillagászati felhasználó-bázissal rendelkezik.

"Már a jövő évben indulunk a 3DS-sel, de a már meglévő Nindeno DS-családról és támogatásáról sem feledkezünk meg, mi több, tovább fokozzuk a jogi és technikai ellenlépéseket, amivel visszaszoríthatjuk a kalózkodást. Szeretnénk megváltoztatni a helyzetet új címek létrehozásával, hiszen a hardver hatalmas kiépített felhasználói bázissal rendelkezik" - mondta Iwata a befektetőknek a minap.

Nem ez az első eset, hogy Iwata kijelentette, hogy új, markáns címeket szeretne viszontlátni a platformon. Korábban azt nyilatkozta, hogy a DS híjján van az igazán nagy címeknek, s a kalózkodás is egyre jobban kiteljesedik. Szerinte a DS-es játékok eladásának drasztikus csökkenésének ez a valódi oka.

1.
1.
Motig
rendbe tegyék is mert ha nem lesz támogatás anyit fognak csinálni hogy a r4 és társai jobban terjednek és azt a kevéske gamet (ami nem kevés) sem fogják megveni. és mindezt teljesen jogosan!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...