Jövő héten jön az első Unreal 3-as játék Androidra

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy tower defense-típusú játék lehet az első olyan androidos játék, mely az Unreal Engine 3.0-t használja. A grafikus motor testreszabhatóságát prezentáló Infinity Blade utáni hisztéria mit sem enyhült, most a konkurens operációs rendszerrel szállított készülékek tulajdonosai is belekóstolhatnak a technológiába.

Az Unreal motor az Apple gépein már élvezhető sebességet és látványvilágot vonultatott fel, a Dungeon Defenders: First Wave a jövő héten lesz letölthető Androiddal szállított telefonokra, mely szintén az Epic grafikus motorját hasznája majd.

Egy hamisítatlan tower defense játékról beszélünk, amely keveri a stratégiai harcokat az online akció-RPG műfajával. Multiban együttműködhetünk barátainkkal is, akik bármikor becsatlakozhatnak a játékba. Számos finomhangolt fegyver, torony és különleges speciális képességekkel bírő hősöket irányíthatunk benne, valamint teljesítményeinkről részletes statisztikát vezet a program.

A Dungeon Defenders létezik PC-s, XBLA-s és PSN-es változatban is, ám számunkra most a handheld változatok a mérvadóak. IOS-ra már elérhető 2.99 dolláros áron, Androidra december 23-án debütál a játék. Viszont szükségünk lesz egy viszonylag újkeletű készülékre, legalább 512 MB RAM-mal, 800 Mhz-es vagy gyorsabb processzorral szerelt telefonra, valamint 400 MB vagy annál több háttértár kapacitásra.

Külcsín szempontjából igen színpompás megvalósításban leledzik a Dungeon Defenders, aki nem hiszi, tekintse meg ezt a videót:

3.
3.
Speper
Hát szerintem telefonokra egy ilyen abszolút korrekt játék... iPhonen is hihetetlen grafika van már, HTC Desiren egy tag meg már WoWozik is... matekórán bármelyikkel ellenék :D
2.
2.
mnmn1
PSN-en biztos hogy majd letöltöm!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...