Újra hallat magáról a Natural Selection 2

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 21.
  • Videó
Link másolása
Már több mint egy éve nem hallottunk az Unkown Worlds legújabb játékáról, mely eredetileg egy Half-Life 2 modnak készült, ám kinőtte magát és teljes árú játékként jelenik meg a közeljövőben. A bétateszt jelenleg is zajlik a Steamen, most pedig befutott a legújabb előzetes.

Egyfajta RTS-FPS hibridként tekinthetünk a Natural Selection 2-re, s bár az ötlet nem az Unknow Worldsöt illeti, kétségtelenül jelenleg ők kínálják a legvonzóbb formában. Az alaphelyzet némileg sablonos: valahol egy távoli űrállomáson a tengerészgyalogosok és az idegen förmedvények esnek egymásnak, ám a szokásos belsőnézetes akción felül, bármikor izometrikus nézetre válthatunk, hiszen taktikázásra a számos sötét folyosó és a berendezés elhelyezkedése miatt szükség is van - akár több egységet kijelölve, bázisépítést sem hagyva ki a mókából. 

A bétateszt már zajlik, az előrendelők sara, hogy kitapossák az utat az egyelőre még pontos dátum nélkül leledző megjelenésre. Egyébként ha megtetszett a játék, most rendeld elő Steamen, mert egy helyett két hozzáférést kapsz. Mozgásban elég jól néz ki, tipikusan az Alien-filmek hangulata jön át:

13.
13.
wigyory
Jól megkutyulták- nem? Valahogy nem .....gyün be! Ennyi lőszert elpocsékolni!!! :(
12.
12.
bitbandita
#11: Akkor gondolom a Battlezone név se jelent semmit...
11.
11.
NECROSMOKE
Na ezektől sem kell tanácsot kérni.Ez a gém ahogy van 1 NAGY 0-a.Ha ingien adnák sem játszanék vele.Főleg,hogy az RTS megbuherálják FPS-vel...UTÁLOM!!!
Ahogy kijön ugy nem is fog hallatni magáról.
10.
10.
viC88
mikor már sokat játszottam marine oldalon, én is nyugodtan megpróbálhattam egy lájtosabb menetnél a parancsnokit, mert addigra sokat láttad h miből mennyit hova mikor.. csak tényleg az a szomorú abból a székből ha a csapatból páran nem veszik figyelembe a csapatmunka fontosságát és le**ja hogy mit utasítasz neki, bár úgy meg várhatja hogy tunkolod élettel meg lőszerrel meg jobb cuccokkal, de akkor is a a csapat rovására mehet.. most hogy így elevenítem az emlékeket kezd megjönni a kedvem hozzá xD
9.
9.
viC88
#8: igen.. ezért kell tapasztalt parancsnok, de általában ki is kickeltetik\bannoltatják azokat a gyíkokat akik poénból beülnek és nem adják át a helyet a tapasztaltabbaknak.. engem sose vonzott a parancsnoki szék :) jobb szerettem bóklászni\kalandozni. na meg überszar gépem volt hogy parancsnok legyek..
8.
8.
Bako
Az első részével én is nagyon sokat játszottam és nagyon jó volt, mind két oldalról nagy csapatmunkát igényel, lehet pont ez lesz a veszte a játéknak, ha rossz a parancsnok aki irányít sokra nem mész az emberekkel. A parancsnokból meg csak egy van, aki előbb beül a székbe :)
7.
7.
JoHnNiEE
az egyetlen bibi az ,hogy tudomásom szerint, hl 1-re kezdték fejleszteni és nem pedig source-ra (Nem az első Natural Selection-re gondolok.)
6.
6.
viC88
áh aki ezt leszarozza az nem tudja mit beszél.. fú nekem hónapjaim mentek rá anno erre úgy magába szippantott..bár akkor még az élieneknél nem volt külön "parancsnok" :\ aki építővé akart válni az azt választotta aztán felhúzta a dolgokat itt-ott.. minden lénynek külön pro-kontra lista.. :) személy szerint imádtam röpködni..
katonáknál meg ha pontosan azt csinálod amit a parancsnok kér tőled és ügyes vagy, téged ajándékoz meg a legjobb cuccokkal ; )
kár hogy annyira már nem érdekel a dolog.. nagyon jó móka..
5.
5.
exonic
nekem se tűnt valami nagy számnak....:D
3.
3.
Kocsis92
#2: gondolom, mert olyasmi a szituáció mint az "Alien" aliennél, ő is belülről lát:D amúgy szerintem iszonyat jónak néz ki:)
2.
2.
adriano28
nem lenne rossz de egyből találtam benne hibákat pl.: amikor a szörnyel vagy akkor mi az hogy "szájnézetben" vagy?:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...