GDC 2011: MMO-n dolgozik a Bungie

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A Bungie hivatalosan is megerősítette, hogy az Activisionnel kötött megállapodásuk első gyümölcse egy MMO-játék lesz. Konkrétumokat ugyan nem ismerünk, de az már most nagyon érdekes kérdéseket vet fel, hogy az Activision Blizzard még egy MMO-t felvesz a portfóliójába a World of Warcraft mellé.

Megannyi pletyka után a Bungie vezető hálózati mérnöke, David Aldridge hivatalosan is megerősítette, hogy a cég következő projektje egy MMO-akciójáték lesz. Konkrétumokat nem árult el, de cáfolta azokat a híreket, melyek szerint űrbéli World of Warcraftról lenne szó.

A Bungie 2007-ben jelentette be, hogy független stúdióvá válik, tavaly pedig az Activisionnel kötött, 10 évre szóló megállapodásukról számolhattunk be. Azóta a stúdió apránként csepegtette az információkat az új projektjéről: a korábbi hírekben arról lehetett olvasni, hogy a játék alatt új motor fog futni, PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra is meg fog jelenni, és természetesen nem lesz köze a Halo-szériához.

Ködösen ugyan, de maguk a készítők is utaltak rá, hogy MMO-n dolgoznak, azonban a hivatalos megerősítésre máig várni kellett - hogy mikorra időzíti a Bungie a játék bejelentését, azt még mindig nem tudni.

8.
8.
Ra1D3n
Szerintem ez elég nagy baromság, hogy egyazon cégtől még egy MMO-t a piacra dobnak, bár az eltérés csak annyi, hogy valami akciójáték. Talán a homályba veszett Huxley hibáit próbálják kijavítani, és létrehozni valami MMOFPS-t? Ebből a szempontból még érdekes is lehet a dolog...
5.
5.
Alienji
El nem tudom képzelni milyen lesz, de ha a Bungie csinálja akkor rossz nem lehet.
4.
4.
Mortis
Mekkora lenne, ha a Warcraft az űrbe is költözne, mint anno a Warhammer. :D

Engem nem nagyon mozgatott meg ez a bejelentés. Se jót, se rosszat nem mondok. A bejelentésre? Minek? Várjunk csak...
3.
3.
NinjaNorb
Fantasztikus tuti ez is valami kurva nagy lehúzás lesz mint a wow:@
az oni meg a halo után mmo? ajjjhh...
2.
2.
Hardy
Várjuk kíváncsian :D
1.
1.
adikas
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...