Újabb DiRT 3 kedvcsináló érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 1.
  • Videó
Link másolása
Mindössze 23 nap van hátra a DiRT 3 boltokba kerüléséig, még néhány előzetes videó még várható, aztán már elég a fejtágításból. A legújabb darab ezúttal az ütős soundtrackre hívja fel a figyelmet, mely vélhetőleg ismét a megszokott rágógumi-rockmuzsikákra épül. Egy ilyen címhez más nem is kell.

Szépen ficánkol ez a Ford Fiesta, úgy látszik a Monster Rally Team is kiveszi a részét a fejlesztésben, élükön Ken Blockkal. A DiRT 3-ban - a mai divatnak megfelelően - ismét poénos játékmódok várhatóak, elrugaszkodva a valóságtól. Egy zombimódnak nagyon tudnánk örülni. Jelen videó talpalávalóját a South Central szolgáltatja, a Demons című nótával. Figyelem, május 24-én megjelenés!

16.
16.
drat576
remélem a "poénos játékmódok" nem cseszik el a játék összképét
13.
13.
krisi7
Nekem nem kell hozzá kedvcsináló nekem már meg van hozzá :D
11.
11.
taylor4485
"Ez zombimódnak nagyon tudnák örülni." Érdekes mondat.:D
10.
10.
Speper
2 nekem nagyon bejött, de hiányoltam én is az "igazi" rallyt. Majd meglátjuk... a zenéről meg csak annyit, hogy a DiRT2 muzsikáit egyből leszedtem, mihelyst kitoltam a játékot ;)
9.
9.
vincze1211
Hát az 1-el nem játszottam, a 2 tetszett.És sztem ezt is megszerzem.Elég jónak tűnik(bár kicsit már a sok Ken Block Fiesta-jából :D).Szerintem jó kis game lesz.Bár majd megjelenés után nyilatkozok :D
8.
8.
drat576
ez a videó nem éppen friss, de nem baj :)
7.
7.
pr3D4toR
azér a grafika odabasz
6.
6.
gagyinho
pont a születésnapomon jelenik meg xD
5.
5.
lackosor6
Kíváncsi leszek mit sikerült megvalósítani a "Visszatérünk a komoly rallyhoz" ígéretekből! Meg remélem nem olyan szájbarágós nyálazós-bratyizós ömlengés lesz, mint az előző mindenféle mondvacsinált rally sztárocskával (cirkuszi bohóccal...) Bár kezdek lemondani róla, de ne legyen igazam!
4.
4.
Wildhun
#3: És ki a bránert érdekel, h neked csinál-e kedvet öreg?
3.
3.
.LnB
Ez kicsit sem dubstep, és kicsit sem csinál kedvet..nekem.
2.
2.
Split
Kicsit dubstep beütés. :P
1.
1.
Slik
végre.... lesz hó és eső :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...