Starhawk bétateszt megerősítve

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 21.
  • Korai verzió
Link másolása
A LightBox Interactive elnöke, Dylan Jobe elhintette, hogy az elsősorban multiplayerre kihegyezett Warhawk folytatásába még a megjelenés előtt belepillanthatunk egy bétateszt keretében. Hogy pontosan mikor, arról még nem szól a fáma. Ezen felül lesz split-screen is, viszont a Move-támogatás kimarad.

Ugyan formálisan csak a múlt héten leplezték le a Starhawkot, mi már hetekkel előtte tisztába voltunk vele, hogy a letölhető Warhawk nem marad folytatás nélkül. Nem is akármilyen második részt kap - immáron dobozos játékként, durvább grafikai színvonalon, a multi mellett tömény egyjátékos kampánnyal fog érkezni.

"Lesz egy bétateszt, de mi még nem beszélhetünk róla semmilyen formában. Aki több információra vágyik, kérjük olvassa rendszeresen a blogot" - olvashattunk Jobe nyilatkozatát a PS Blog fórumán. "Higgyétek el, mindannyian izgatottak vagyunk, hogy az emberek játszható játékot kaphassanak."

A csatatéren nem pusztán a lövölde lesz a fő cél, hanem a "Build & Battle" rendszer keretében különböző támadó és védő szerkezeteket építhetünk, miközben küzdünk. Az egyjátékos kampányban Emmett Graves és Cutter történetét vihetjük végig egy maréknyi bányász élén, akik a Számkivetettek néven ismert ellenség ellen veszik fel a kesztyűt. Remélhetőleg még az idén, kizárólag PS3-on.

3.
3.
Sheodon
#2: Szerintem erre a srácok is rájöttek. Nem véletlen az, hogy kihagyják a Move támogatást: sokkal fontosabb nekik most az, hogy fixálják a játékmenetet (meg hozzáadják az offline játékmódot). Nekem egyébként a játék nagyon bejött (az első játékok között volt, ahol lehetett Custom Soundtracket állítani), csak a fő gond az volt, hogy CSAK online játékmód volt, meghát ugye az irányítás néhol zavart.
2.
2.
AnimeWarlord
Elődje is elég jó volt, viszont voltak benne olyan gondok ami miatt inkább frusztráló volt a játékmenet mintsem szórakoztató... :/
1.
1.
shatterhand
minden új bejelentésnél megállok,hogy "na ez lesz amivel játszok" ősszel (uncharted3,bf3,mw3,nfs)
Na most ez az aktuális. Egyszerűen nagyon várom már.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...