Független projekt lesz az új Carmageddon

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 23.
  • Hír
Link másolása
Valóban készül a brutális autóverseny legújabb része, ám indie fejlesztők, indie játékaként - a korábbi pletykákkal ellentétben a projektnek semmi köze nem lesz a Square Enixhez. A lassan ősz hajszálakat eregető régi rajongók viszont örülhetnek: az új epizód egyfajta reboot lesz, melyhez a legelső részt veszi alapul.

A VG247 információi szerint a következő Carmageddonhoz semmi köze nem lesz a Square Enixnek, úgy látszik, pult alatt korábban túladott a játék jogain. A hétvégén szárnyra kapott híresztelésekkel ellentétben a játék weboldala, a carmageddon.com sem tartozik az Eidos jogutódjához. Az új, számos emberáldozatot követelő, fékevesztett autóversenyt még az E3 előtt bejelentik, vélhetőleg akkor, amikor a hivatalos site-on lévő számláló lejár - ez június elsejére esik. Sajnos a cím nem lesz kint a Los Angeles-i expón, de már akkor néhány informorzsával gazdagabbak leszünk. Talán megéri rá várni az 1997-es első rész fanjainak is.

A dicső klasszikus trailere

A fejlesztő kiléte még nincs megerősítve, az eredeti címet készítő Stainless Studios már olyan letölthető játékokon munkálkodott, mint a Magic: The Gathering és a Risk. Ha hihetünk a szóbeszédeknek, jelen epizód visszatér a polgárpukkasztó recepthez, vélhetőleg számos országban be fogják tiltani, és lemossa a TDR 2000-rel esett csorbát. Várjuk nagyon!

15.
15.
mysterion
Csak egy kérdés:
Létezik egyáltalán olyan ember, aki akármelyik epizód esetében valóban az egyes körversenyekre koncentrált? :D
Én soha egy versenyt nem teljesítettem, mindig is csak a lezúzás volt a cél, bár gyanítom, hogy a fejlesztők is csak poénból tettek be "versenyt". :D
14.
14.
#13: Carmageddon kérdésben egyszerűen nem lehetsz igénytelen! Mi van, ha nem tudják implementálni pl. a járókeretes nénikét ? :) Azt nem élnék túl ! :)))
13.
13.
Mortis
Teljesen mindegy, hogy ki csinálja, hiszen én még az első rész újracsomagolásának is örülnék. Eszméletlen játék. Csak a Postal vetekedhet vele, esetleg a Manhunt.
12.
12.
Vagyis csupán szorgalomból kitalált noname garázsprojekt, hobbifejlesztő amatőrök kérdéses minőségű shareware játékfeldolgozásáról beszélünk ? :) Király, jól hangzik ! :)
11.
11.
cast22
Ha már csak megközelíti az 1 nek a hangulatát akkor nagyon jóó lesz. Kíváncsian várom :D
10.
10.
PcSanyko
Ennek az új része nagyon fog ütni!! Érzemm......
9.
9.
drat576
az 1 is jó volt de nekem a 2 volt az amit nagyon imádtam :)
8.
8.
shooter1234
Vééégre egy új (vagy felújított) carmageddon rész! Örülök hogy a régi sikercímeket nem hagyják eltűnni a süllyesztőben!
7.
7.
Józsi_Doe
Igeeen! Az nagyon jól hangzik, hogy a Carma1 alaján csinálják a rebootot, de hogy milyen minőségű lesz a projekt az eléggé kérdéses.
6.
6.
LiMiT
Ha jó játék is lesz belőle, az első rész hangulatát nem fogja visszahozni az tutifix. Abban van valami ami nem hogy az új carmákban, de semmilyen új játékban nem található meg(és ez igaz az összes régi játékra szerintem).
5.
5.
Urahara
Fear Factory mennyire adja már a trailer alatt
4.
4.
Mortician
A trailer a PS1 verzióhoz tartozik, ami sajnos sok szempontból gyengébb volt, mint a PC-s epizódok. A legjobb az első rész és a Splat Pack kiegészítő volt! :) Remélem tényleg azt veszik alapul, mert akkor kötelező vétel lesz! :D
3.
3.
wildláma
törd ripityára a kocsidat, a backspace megjavítja egyből :D
2.
2.
Stack
1.
1.
Tacskoexe
Ah, de imádtam ezt a játékot :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...