Call of Duty: Modern Warfare 3 - az első trailer

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 24.
  • Videó
Link másolása
Ahogy azt az Activision és az Infinity Ward megígérte, ma hajnalban befutott a Call of Duty: Modern Warfare 3 első trailere. Az előzetes csupa ingame jelenetet tartogat, a pörgős tempóról gyors vágásokkal gondoskodtak a készítők. A látottak alapján a legtöbb korábbi pletyka igaz volt.

A másfél perc hosszú szösszenetben a Modern Warfare 3 legfontosabb helyszínei, Amerika, Angliga, Franciaország és Németország tűnnek fel - minden adott lesz egy jó kis harmadik világháborúhoz. Pár képkocka erejéig az új főszereplők is láthatók (pontosabban az egyikük, a másikat mi irányítjuk), és a korábbi cikkünkben már említett részletek is beigazolódtak.

A trailer végéből az is kiderül: a játékot az Infinity Ward és a Sledgehammer Games együtt fejleszti, megjelenése idén november 8-án várható.

Köszi, Noel Ryyka!

113.
113.
kebi90
#109: Hát van benne igazság. :)
112.
112.
fasza lessz
A battlefield 3-ra meg nagyon kiváncsi leszek mer tuti nem lessz akkora szám mint ahogy beharangozzák...
Mindenki azt hozza fel hogy mennyivel jobb lesz meg jobban néz ki...
Tök mind1 konzolon ugyse fest jobban majd mint egy mw2 mert annál többre nemigen képesek konzoljaink sajna
A pc tulajokat meg "irigylem"
111.
111.
HerodPK
Na végre 1 CoD amiben lkatok fantaziat ...na nem a storyban de ezek a monumentalsi képek igen csak megfogtak mikor a tengeralattjaro kivcagodik a viz alol meg ilyenek...latvanyos lessz......féltem is kicsit a kis gyongyszem BF3 amat:) bar lehet hogy a jaték 10 csattanoja el is ment a videoban:0 :) hat mind1 BF3 tuti vétel ezt meg besuvasztom valahogy...
110.
110.
Hubert Cumberdale
#106: Az észrevételeid eléggé sántítanak. Egyrészt nem a játékot fikázták, hanem a videót és/vagy az előző részeket. Másrészt azért kattintanak rá sokan a hírre, mert alapvetően az itt fikázóknak a nagy része nem utálná a call of duty-t sőt sokaknak a kedvenc játékuk közé tartozott anno, csak az utolsó részek eléggé "gyérre" sikeredtek. Mármint jók lettek azok is, csak mind egy kaptafára alapult, ami egy kicsit is igényes gamernek jogosan szúrja a szemét. És lehet majd engem is anyázni, de aki még azt mondja, hogy a cod széria joggal van a kis képzeletbeli trónján, annak tényleg nem sok elvárása van egy játékkal szemben. Az még a szart is megveszi, ha szépen van csomagolva. És ezt úgy mondom, hogy a cod4 azon kevés játék közé tartozik, amik igazán belopták a szívembe magukat.
109.
109.
tjames
Nemtom kinek mi a baja ezzel...egyszerűen KURVAJÓL NÉZ KI ! ! !
Aki ettől többetjobbat akar, az húzzon el airsoftozni, vagy álljon be a seregbe.
Valami fergeteges a látványvilága!
108.
108.
p3ti
nekem tetszik , ígéretesnek néz ki :) Mindenféle képpen beszerzős darab :)
107.
107.
kebi90
Hmmm így első ránézésre, nem olyan csinos mint a BF3, de fincsi ez is. Szerintem fogyasztani fogom. :) Nem ítélek elsőre, de nekem nem lesz semmi bajom a grafikával, ha a játékélmény pótolni fog, és szerintem igazam lesz.
Az se lenne nagy gond ha olyan lesz teljesen grafikailag mint a Black Ops.
106.
106.
exonic
El se hiszem, már a játék minőségén van a szó és sokan kritizálják amikor még meg se jelent.... Megáll az ember esze ...:D
Addig ne szarozzon senki semmit amíg ki nem próbálta. Akiket nemérdekel a játék az ne szerezze be, akit meg igen az amúgy is játszani fog vele. ,,Kinek a pap, kinek a paplan"
UI.: ahhoz képest hogy sokakat nemérdekel elégsokan rákattintottak a cikkre ;P
105.
105.
frankek
Driv3r

sztem a WW viszi a pálmát :D amikor WW-ből MW lesz :P
104.
104.
giga321
#91: Ez az E helyett 3-as olyan mint a F3AR-nél.:D Amúgy ezzel nincs bajom
103.
103.
giga321
NA végre erre vártam , CoD-ok közül nekem csak és kizárólag a Modern Warfares-részek jöttek be eddig úgy istenigazán. Black Ops egy szar volt , ezt akartam végre megint egy kis modern lövölde. BF is jó lesz már csak azért is mert modern lövölde az is.
102.
102.
KenyeresB
Engem végülis meggyőztek. Bár megvenni nem fogom, de tuti végigtolom egyszer.
99.
99.
frankek
mindenki itt osztja az észt de ez lesz a vége:

aki szereti az ezért fog vele játszani (én ide tartozok :P)

aki nem szereti az meg látni akarja hogy szerinte mekkora szar aztán az lesz a vége hogy magába szippantja és nem bírja abbahagyni xD
98.
98.
aludttej
De annyira bírom azt a sok birkát aki azzal jön hogy a legjobb eladásokkal a cod rendelkezik. Nem leszarom hogy a trágyaarcú amcsik mire verik el a pénzüket? Mellesleg már nem is izgat az MW3, hiszen ezt már láttuk, nem is egyszer. Semmi, de semmi újat nem tud felmutatni, ami miatt várós lenne. Lehet hogy jobb lesz az eladása, mint a BF3-nak de biztos hogy az utóbbi jobb lesz. Régi codokkal persze én is játszok, de amit a 4 óta művelnek...
97.
97.
Elcijas
#89: jah és sztem aki játszotta a coddal és kvázi rajongó (mint én is) annak 95%-a bármit megvenne amire az lenne írva h COD (mint nem én :D, de azé az "első csapás" megvan ^^). Szerinted egy kicsit sincs rókabőr szaga az egésznek, mióta Kotic a fejes azóta már nem a játékos számít. El kell ismerni h szét-----ák a sorozatot.
96.
96.
Cuppak
#94 Hát jah , néztem ha beírod Battlefieldet gugliba Call of duty hirdetéseket ad ki :D.
Megfog ládszódni hogy a BF3at már nagyon régóta csinálják , ezt meg kb 1 év alatt.
95.
95.
Elcijas
#89: mondtam egy szóval is hogy szar? én csak azt mondtam h már ráférne egy kis pihentetés az egyik kedvenc szériámra, és arra h pédát lehetne venni az EA-ről pl ingyen pályacsomagok -.-
93.
93.
SütiMester00
bár pár előttem szólónak igaza van. ha jó a játékélmény (és biztos jó lesz) akkor kit érdekel a motor? (azért a köv. CoD-nak legyen csak új motorja és legyenek végre lábaink és használjuk a kezünket mikor létrát mászunk :D
92.
92.
SütiMester00
ne vessetek meg de nekem tuti vétel lesz.
nem mellesleg ha jól látom marad a régi motor... ez egy nagy csalódás a számomra de végül is mire számítottam... CoD fan vagyok de ez már túlzás.
88.
88.
Cuppak
#87 Engem se győzött meg nagyon , mintha Cod4 et vagy Cod6-t látnám újra lol
87.
87.
Mortis
Ez az "e" helyére 3-as eléggé gáz, mindegy...

Robbanások lesznek benne, robbanások lesznek benne és a trailer szerint lesznek benne robbanások is. Talán maradok a BF3-nál? Valószínű. Kicsit sem győzött meg.
86.
86.
Cuppak
#83 Igen , de többet kilehetne hozni a CoD , 2-3 évig is csinálhatnák és aztán kiadhatnák...
84.
84.
Elcijas
#81: WFT?! Te figyelted h hogy robbannak a dolgok, ez még mindig COD4 kicsit feltupírozva
#78: lol, ennyi erővel a foci kosérlabda, az F1 pedig rally. Katonai FPS talán csak az ARMA
#80: az h miből mennyit adnak el, nem jelent semmit. Hitlert is ismeri mindenki, de az nem azt jelenti h jó ember volt (nem vagyok zsidó :D)

Én szerintem a BF jobb lesz, tavaly is az év játékának választották, de ettől függetlenül nálam mind2 kötelező vétel, mivel nagy rajongója vagyok a szériáknak :)
82.
82.
Cuppak
#79 Bárki bármit mond a CoDról igaza lesz :P .
#80 BO-nak fos volt a grafikája és még így se lehet vele értelmesen játszani PC-n ( össze vissza laggol még jó gépen is ).
BF2 Még mindig TOP FPS , nem a grafikáról híres már nagyon régi , de még mindig írtó jó vele játszani :D , ennyit a grafikáról.
81.
81.
Psychosocial
Már hatszor végig néztem ,és nem unom. A BF3-at alázza! :D alig várom már.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...