E3 2011: 30 százalékban van kész a Devil's Third

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 9.
  • Hír
Link másolása
A japán Famitsu magazin egy gyors interjú erejéig mikrofonvégre kapta Tomonobu Itagakit az idei kiállításon. Hű japánként az E3-ra csupán ugródeszkaként tekint az idei Tokyo Game Show előtt, ahol bővebben is bemutatkozik majd a mester legújabb horrorjátéka. Teaserünk már van szerencsére.

Az egykori Team Ninja feje, a Ninja Gaiden atyja, aki japánként hű rocksztárnak vallja magát, kiváltképp, hogy hosszú sörénye is ezt a hitvallását erősíti meg, most regélt egy picit a legújabb agymenéséről, a Devil's Thirdről is. Nos, a fickó elmondása szerint a teljes E3-as trailerre még várnunk kell, mert azt csak a játék standján tekinthetik meg a látogatók, később kerül majd fel az internetre, és előzetesről lévén szó, meglehetősen hosszú, 20 perces darab.

A Famitsu rákérdezett a játék készültségi állapotára, Itagaki szerint a Devil's Third mintegy harminc százalékban van kész, bár tréfálkozott, hogy nem sok különbség van a 20 és a 30 százalékos készültség között, a minőség még mindig nagyon kiforratlan. Most épp azon munkálkodnak, hogy finomítsák a produktumot.

Néhány érdekes megjegyzést is sikerült kicsikarni a mestertől a játék online komponenséről, már Itagaki korábbi címei is innovatív kihívások elé állította a játékosokat, a designer igennel válaszolt arra a kérdésre, miszerint így lesz-e a Devil's Third esetében is. Nem akart belefolyni a részletekbe, mondván titkosak az információk, de az biztos, hogy egyedi multiplayerrel érkezik a cucc.

Jelentős mértékben merít Itagaki a korábbi online tapasztalataiből, így a Devil's Third mind interneten, mind offline teljes értékű játék lesz, bár lehetnek olyan területek, melyek még nem véglegesek, és amit át fognak dolgozni.

A Devil's Third valódi formájában az idei Tokyo Game Shown mutatkozik be szeptemberben, addig csak kibírjuk valahogy.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...