E3 2011: Élőszereplős traileren a Mass Effect 3

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 9.
  • Videó
Link másolása
A Bioware szerepjátéka nagy eséllyel pályázhat a show legjobb játékának címére, s még az utolsó napon sincs megállás ínycsiklandozó előzetesen terén. Ezúttal egy hús-vér szereplőkkel forgatott filmecske van terítéken, mely bemutatja, hogy a Föld inváziója hogyan kezdődött. Kötelező!

Több ezer Reaper-űrhajó érkezett azon a rejtélyes napon, figyelmeztetés nélkül léptek be a Föld légterébe, teljes körű háború lett a vége. Az EA-nek volt miből válogatni, a Bioware marketingesei kitettek magukért, ez az egyik mozgókép, ami kimaradt a hétfő estő sajtótájékoztatóról, mivel ott inkább a játékmenetre gyúrtak rá. Ezzel sincs baj, kellően felcsigázó előzmény Shepard kapitány 2012. március 6-án kezdődő legdurvább küldetéséhez.

22.
22.
#20: Hát nekem az elsőben ugye Liara, a másodikban meg Kelly "volt meg". Sőt kérdés nélkül áldoztam fel Kaidant, egyébként sem volt szimpatikus és csak azt sajnálom, hogy a kettőben Jacob és a köcsög kis cerberus bérenc Mirandát nem sikerült egyszer sem kinyírnom :) Lehet nem kellett volna megcsinálni az egyéni küldetésüket és akkor talán meghalnak, de mindkettő tök jó, ki nem hagytam volna! Aztán másodjára, harmadjára már nem foglalkoztam a romantikus szálakkal, akkor direkt becsületes majd "szigorú" 100%-ra gyúrtam. Utána meg csak egyszerűen a játék kedvéért... :P
21.
21.
abydos
Hát ez C&C klón videó, de hát a legjobbtól ötletet venni nem szégyen :)
20.
20.
Hubert Cumberdale
#19: Tényleg a női shepardal valamelyik srácot kell felszedni a játékban? Mert kiakarom játszani megint mind a 2 részt, a mentések miatt, és gondolkozok a női karakteren, csak valahogy a pasizás nem az én világom :D De ha lehet vele csajozni akkor nincs vitának helye xD
19.
19.
#17: Sajnos (???) már az elsőben kihallt a sorozatból, minden egyes végigjátszás alkalmával, meg aztán női Shepardom kicsit leszbikus hajlamokkal bír :)))
18.
18.
IceColdKillah
#17: Ez fájt! XDDDD

Amúgy a végén nekem kicsit X-Men Farkas jutott az eszembe... Kicsit furcsa lenne hogy a mérnök klassz nekiáll kaszabolni az Omnitool-al. Mert hogy ők gyengék a fegyverekben, és inkább úgymond "skilleznek"....
Mind 1, már alig várom!
17.
17.
Hubert Cumberdale
16.
16.
shadowtrooper
Vajon ebben a részben milyen űrlányt lehet majd megdöngetni?
15.
15.
Lordnekroseth
nemrossz szerintem,de örülökhogy lessz ps3 ra mindenesetre.
14.
14.
Vopesz
#12: Nagyon remélem, hogy ennél fantáziadúsabbak lesznek, mert ez elég sablonos. Mindenesetre vennék egy működő időgépet, ha valakinek lenne, írjon privátot, megbeszéljük az anyagiakat!
13.
13.
vuliem
#12: Szerintem csak nem merik eljátszani azt, mint a Függetlenség Napjában xD
12.
12.
Berencsit
#5: hát igen... :) szerintem valami kibernetikus vírussal megfertőzzük őket xD
11.
11.
exonic
Erről csak 1 dolog jutott eszembe:
"If Shepard doesn't bring help soon.... There won't be an Earth left to save "
10.
10.
Netsu
8.
8.
Netsu
7.
7.
Hiroky
6.
6.
Hubert Cumberdale
Mindig jön egy durva grafikájú játék amire azt mondom, ez tényleg alig különbözik a valóságtól, aztán megnézek egy ilyen kisfilmet és rájövök, hogy nagyon is messze vannak még tőle. Egy ilyen kinézetet elviselnék egy játékban.
5.
5.
Alvess
ennyi Reaper-t hogy fogunk legyözni arrol fogalmam sincs :S XDDXDXXDXD
4.
4.
Kreto
mongyuk nem tom hogy a hologramm vagy milyen pengének miért van fém hangja :D
3.
3.
Ghost16
Tényleg van egy penge a kezén. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...