Modern Warfare 3 - a Survival mód videón

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 14.
  • Videó
Link másolása
Tegnap késő este, az NBC talk showjában a meghívott vendégek között volt az Infinity Ward és a Sledgehammer két fejlesztője Jimmy Fallonnál, akik bemutatták a Call of Duty: Modern Warfare 3 Survival módját, miután az E3-on látott demót ők is végigtolták. A hullámokban érkező ellenséget öröm visszaverni.

Az activisionös Eric Hirshberg, valamint az Infinity Wardtól Robert Bowling és a Sledgehammer színeiben tündöklő Glen Schofield némi jópofizás keretén belül mutatta be Jimmy Fallonnak a Modern Warfare 3-at, kitérve arra, hogy az előző epizódok a iparágban hatalmas rekordokat állítottak fel, s a folytatás is hasonló sorsa hivatott - így már érthető, hogy az NBC is meg szeretné lovagolni a hírnevet. Érdekes, hogy nálunk, Fábrynál nincs CoD, akkor a tengerentúlon miért van?

Fallon nem kicsit bénázik a Spec Ops játékmódban megtalálható Survival alatt, miután megölte saját csapattársait, rádöbben arra, hogy itt a gép által irányított ellenfeleket kéne likvidálni.

44.
44.
NinjaNorb
#41: Nekem a black opsal csak annyi volt a bajom hogy gagyi és igénytelen az egész:D maga a helyszínek meg ezek érdekesek lettek volna de MW2 után elégé gázos volt sztem fegyverek kidolgozása ez most komoly?xD meg a grafika is gyengébb és még sokall lassabb is?:D ott volt az h ok...látszik a 2 stúdió közt a különbség de ezt most várom a single és a spec ops miatt:D multiját eddig se szeretemxD multiban bf nyerőbb
43.
43.
ChainGun112
bocsi a 2. post-ért de egyébként meg mind2 játékot imádom nem sűrűn szoktam fikázni egyiket sem hogy most ez ezért nem jo az azért... sőt 1 játékot sem. csak ugy érzem bf3 jol fog teljesíteni. ja és a video nekem bejön.. :D
42.
42.
ChainGun112
utálom ezt de szinte csak cod-os hírnél van bf3as komment...szoval én ugy gondolom kurvanagyot fog tarolni a bf3 de a cod sem marad alul.. nagy harc lesz az tuti de én érzem hogy most nagyon komoly lesz ez a battlefield.
41.
41.
#38: Nekem azért fog jobban tetszeni, mert a Trey mindig sötét hangulatúra csinálja a játékait, az adott korszaknak megfelelően (második vh, vietnam, kuba stb.), míg az mw sorozat színtiszta vidámság :D vígan hívod a choppert, teszel sentry-t, uav-kkel szórakozol, és semmi de semmi háborús feelinged nincs, egyszerűen egy nagy móka az egész :D
40.
40.
#37: Ezt én is figyeltem és semmi ilyesmi nem történt. Most akkor baromságokat ír a cikkíró?
37.
37.
McDuff
hát én nem láttam,hogy kinyírta volna Fallon a csapattársát(mert hogy 1 van belőle csak),de jól van...
35.
35.
giga321
#34: A csávó tényleg nagy forma.:D:D
34.
34.
giga321
Amúgy tényleg nálunk miért nincs ilyen hogy bemutatnak játékokat műsorokban.
Fábryt vicces lenne elnézegetni egy ilyennel.
33.
33.
PGab
#32: Bevált recepten nem változtatnak. 1-2 új mód, új fegyverek, finomhangolások, új sztori a sp-hez, új mapok a mp-hez, és pont annyi újítás, amivel el lehet adni új résznek. Nekem személy szerint tetszik, csodálkozom, hogy egyben sikerült tartani a csapatot és elő tudnak állni még ilyennel, azok után, hogy az IW fejét levágták. De hát nem kellett elölről kezdeni, nagyon jó alapjai már megvannak.

Viszont a BF3 tényleg nagyon ütős lesz, kíváncsi leszek rá hogy fognak teljesíteni. Ha jól tudom ugyanabban a hónapban jelennek meg, szép verseny!
Szerintem marad a cod a trónon, és hát igen, lehet, hogy a brand értéke viszi győzelemre, de ne feledjétek, hogy azt felépíteni nem elég a marketingnek, ha végül a közönségnek nem tetszik a produktum.
A BF-be biztos több lesz az újítás, szebb lesz a graf, stb. Nekem viszont a cod-os irányíthatóságot más még nem igazán adta vissza, egyszerűen jobb forgatni a fegyvert az egérrel, jobban bejön, szóval valszeg azt venném meg, de ha élesedik a küzdelem az csak jó a játékosoknak. :)
32.
32.
crazymonkey
Hát ez full ugyanaz mint a többi 23 rész :P
31.
31.
Stranger
28.
28.
kicsi_don
szerintem meg nem kell mindenkinek szeretni a játékot.
aki szereti megveszi aki nem szereti annak meg nem kell megvenni.
játsszon valami mással
22.
22.
atesz39
jó a játék de nem nagy durranás ettől függetlenül megszerzem mert rajongó vok de a videóban az idegbeteg csávó tetszett a legjobban...
21.
21.
Neo1989
#18: Én is ezt mondom mindenki játszón azzal amivel akar azt csá . Mondjuk nekem se teszik minden játék és platform de ettől még nem kritizálom a másikat .
Bár az idegesítő hogy egyes cimek csak egyes platformokra jönnek ki :(
20.
20.
MistaPriest
Kicsit azért lebutították az ellent.. Feltételezem csak erre az alkalomra.. Nem tűnik rossznak amúgy a koncept, hasonló mint zombi mód kb....
19.
19.
Neo1989
#16: ok ez is egy vélemény .
18.
18.
hakydakillah
11. De ez miért lep meg téged? Hisz ilyen az egész világ... Az emberek legjava irigy a másikra, negatívan állnak egymáshoz, és örülnek, ha a másikat kritizálhatják, lemondhatják. Ezen az oldalon is vannak tipikus esetek/userek, pl.:

- xbox exkluzív címeknél jönnek a PS fanboyok
- PS exkluzív címeknél Xbox fanboyok
- konzol exkluzív címeknél jönnek a PC fanboyok
- Pc exkluzív címeknél konzol fanboyok
- COD hírnél MOH, BF + összes létező más FPS fanboyok
- BF hírnél COD, MOH + összes létező más FPS fanboyok
- Gran Turismo hírnél Forza fanboyok
- Forza hírnél Gran Turismo fanboyok
- Iphone híreknél Android + a többi op. rendszer fanboyai
- Android hírnél Iphone + a többi op. rendszer fanboyai
... de ezt reggelig sorolhatnám :-)

+ van egy tipikus user kategória itt, akiknek soha-semmi nem jó...

Utánuk jön a nagyon-nagyon ritka kategória - akik örülni tudnak minden jó kis játéknak, nem zavarja őket, hogy az a játék milyen platformon fut, csak a szórakozáson van náluk a hangsúly...
16.
16.
Hubert Cumberdale
#11: CSINÁLJ JOBBAT!!

annyi pénzből, meg olyan csapattal olyat csinálnék, hogy anyád is eladnád, hogy megvehesd. Egyébként te még nem montad egy filmre, játékra,zenére etc. hogy szar? Ja gondolom csak arra, aminél tudsz jobbat. Na hagyjuk.

Ja és jó a video, de a játék akkor se tetszik, mégha nem is tudok jobbat.
15.
15.
danez11
hát lehet kezdeni leugatni, de ez a video kurvaszar(bocs) nagyon remélem hogy ennél több minden lesz a játékba és szebben, mint az a csónakos rész. énis várom, nem vagyok cod ellenes, mert tényleg jók szoktak lenni, de idén a bf3 visz mindent.. ennyi
14.
14.
Neo1989
13.
13.
norbi97
Lehet egyedül vagyok ezzel de nekem tetszik:D
12.
12.
Split
#8: Akkor ők is megvették... :D Na jó, akkor lehet most tényleg az NBC a ludas. :)
10.
10.
Jaj de mi nem marketing?? :D Hát pont ezt mondták h nagy marketing-harc lesz mindkét oldalról, most mit csodálkozol??
9.
9.
mdr88
a műsorvezetőn látszik, hogy kb. soha nem nyomta CoD-dal, nem is érdekli, de azért mondták neki, hogy ejtse el 1-2x a "De f*sza ez a játék!" mondatot... de Istenem ez is csak marketing... nem lesz ez rossz biztos ki fogom próbálni, de jelenleg a BF3-at jobban várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...