GC 2011: Jön a Valve, a Capcom és a Sega is

  • Írta: InGen
  • 2011. június 17.
  • Hír
Link másolása
A Valve mondhatni alászáll a mennyekből a jónép közé, s szerencsére idén a két nagy japán kiadó sem marad távol a németországi rendezvénytől mindenféle válogatott kifogás miatt. A három nagy konzolgyártó biztos jön, szóval az idei GamesCom felhozatala kifejezetten ütősnek tűnik.

Ha emlékszünk, tavaly a Capcom azért mondta le a kölni szereplést, mert nem tudtak volna elég címet elhozni, hiszen a legtöbb bejelentésüket ellőtték előtte az E3-on. Ezzel szemben a Sega mindenfélét hazudott, de itt az örömhír: idén mindketten attendálnak a GamesCom 2011 rendezvényen.


Rajtuk kívül pedig megtöri végre a csendet a Valve is: miután kihagyták az idei E3-at, most bejelentették, hogy Kölnbe kijönnek. Lehet, hogy nem akarták a nagy bejelentéseiket az E3 hangzavarában ellőni? Vajon mit mutatnak majd? Reméljük, végre láthatjuk mozgás közben a DOTA 2-t, de akár egy Half-Life-fal kapcsolatos bejelentést is szívesen vennénk.

A Microsoft, a Sony és a Nintendo menetrendszerűen megtartja majd a sajtókonferenciáit a GamesComon, melyet idén augusztus 17-22. között rendeznek meg.

11.
11.
Killerbee
Lehet ezért nincs még hl3 :D
http://www.epicponyz.com/2011/05/valve-cant-count-to-three.html
Bár nextgen előtt nem igen fogunk róla sok mindent hallani szerintem.
9.
9.
Mortis
Gabe-ről miért mindig ezt a képet mutatják? Biztos más lányokkal is fotózkodott már, még szebb pózban. :D

Azért ez az elvárható minimum, szerintem...
8.
8.
Cuppak
7.
7.
Asylum
Most már jöhetne a Half-Life 3! Már teljesen lázban égek mióta felmerült a pletyka h lesz HL3 :D:D Reméljük volt ymi valóság alapja:/
5.
5.
Hubert Cumberdale
Jobb lesz, ha most már köpnek valamit a half-life-ról! A leg kisebb morzsának is örülnénk.
4.
4.
Sheodon
Engem jobban érdekel a Sega. Nem, nem a fostos Sonic miatt, hanem a Virtua Fighter 5: Final Showdown miatt. Ideje már kiadni PS3-ra egy normális Virtua Fightert (a sima VF5 inkább volt egy béta, mintsem teljes verzió), vagy nagyon gyanús a kasza konzolon... (Arcade-on még mindig Toplistát, dehát ugye japánon (és amcsin) kívül nem nagyon szokás az arcade. Sajnos.)
2.
2.
Speper
DoTA2-őt a népnek!!!!!
1.
1.
lukaka
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...