Új karaktert leplez le a Street Fighter X Tekken

  • Írta: InGen
  • 2011. július 8.
  • Videó
Link másolása
Folytatódik a Street Fighter X Tekken karaktereit leleplező kedvcsináló sorozat, mely újra és újra kihívás elé állítja a hírszerkesztőket. Ugyanis mégis mi mást lehetne róla írni, hogy semmi nem történik benne, csak sejtelmesen megmutat egy karaktert, amiről úgyis mindenki tudja, hogy kicsoda.

Ez jelen esetben Dhalsim, de ha esetleg tévednénk, akkor a kommentekben nyugodtan lehet szidni akárkit. A Street Fighter X Tekken, mely új utakat nyit a verekedős játékok történetében, csak jövőre jelenik meg. A célplatformok egyelőre az Xbox 360, a PlayStation 3 és a PlayStation Vita, de a Capcomot ismerve egyáltalán nem zárhatjuk ki, hogy később készül egy PC-s verzió is.

7.
7.
Mortician
#6: Az MK párosításokkal az a baj, hogy kiveszik belőle a sorozat védjegyének számító brutalitást. Az meg valahogy marhára nem érdekel, hogy "De én nem akarom látni, ahogy Jin-t kettétépik...". Inkább szedjenek darabokra mindenkit, mint hogy kiheréljék a játékot.
6.
6.
Sheodon
Engem valahogy a Tekken x Street Fighter jobban izgat a kettő közül. Hozzáteszem, én személy szerint egy másfajta párosításnak sokkal jobban örültem volna (pl. Blazblue x Soulcalibur, vagy MK x Tekken).
5.
5.
Norbi-wan
#3: Azért még ne írd le, még van egy év hátra a megjelenésig, biztos sokat fognak változtatni rajta még!
4.
4.
Norbi-wan
Asszem ez Dhalsim lesz...
3.
3.
Mortis
Azért érződik az irónia: "...új utakat nyit a verekedős játékok történetében..." :D

Én sem látom sok hasznát.
2.
2.
keiji maeda
ennek a videónak semi értelme nincs felesleges
1.
1.
DON GONDOCS
jöhet, a Super Street Fighter IV Arcade Edition-t is barátnőmel tolom :p
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...