Trailerfronton duplázik a FIFA 12

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 10.
  • Videó
Link másolása
A hétvégére két új FIFA 12 előzetes is beesett, az egyik a játékosok új mozdulatait mutatja be röviden, míg a másik a várva-várt Football Clubot részletezi, melynek legérdekesebb fícsöre kétségkívül az lesz, hogy nemcsak a játékosok, hanem az általuk támogatott csapatok is vetekedhetnek egymással.

Nem kell már sokat várni a FIFA 12-re, a játék szeptember 30-án jelenik meg gyakorlatilag az összes létező platformra (de tényleg, még a Sony-Ericsson Xperia Play is külön verziót kap), a demó pedig már a jövő héten letölthetővé válik. Újdonságot ezúttal is kapunk bőven, legalábbis a fejlesztők szerint, azt majd a játékosok eldöntik, hogy mi lesz értékelhető közülük.

Dönc küldte be az első videót, ez a játékosok új mozdulatait mutatja be. Ha tudsz bánni a kontrollerrel/billentyűzettel, meglehetősen komoly cseleket hajthatsz végre, Nani mindjárt el is küldi gyufáért az ellenfél védőjét:

A második előzetest Nathantől kaptuk, itt az új Football Club van terítéken. A rendszer teljesen átfogja majd a játékot, minden játékmódban és a különféle kihívások teljesítése után tapasztalati pontokat gyűjthetünk, amik révén nemcsak magunkat, hanem az alapértelmezettnek választott csapatunkat is erősítjük: érdekes lesz nézni, hogy melyik rajongói tábor játszik majd jobban!

7.
7.
cucu007
remélem hogy ebben már nem fognak mindig elfeküdni a játékosaim ha éppen szerelni akarok vagy engem szerelnek !!Nem is értem hogy miért csinálták meg a 2011 játékot olyanra amilyen!!Szerintem az szar lett !!
6.
6.
LnB
Abszolúte semmi értelme ennek a feature-nek :D de komolyan haver ellen kinek jut eszébe élesbe ilyen trükköt bevetni? örülsz ha golt lősz :D
5.
5.
Griffin
Tetszenek a cselek, bár kétlem hogy képes lennék ilyeneket csinálni... :S Viszont a kedvem rendesen megjött egy kis FIFA-hoz :D
4.
4.
racz16
#2: A PES-ben is vannak cselek.
3.
3.
gucho
várom már nagyon, előrendeltem
2.
2.
gorgo
itt legalább vannak cselek nem úgy mint a Pes-ben.mert nekem ott nagyon hiányoznak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...